Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiként 1 szexuális partner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként 1 szexuális partner egy életen át?

Figyelt kérdés
Ismertek olyan férfit, vagy van köztetek olyan aki már középkorú vagy idősebb, és egész életében csak egy nővel feküdt le? Mondjuk mert megtalálta élete szerelmét stb. Ha van ilyen nem bánta meg? Létezhet ilyen egészséges körülmények között, hogy egy férfinek egy szerelme/szexuális partnere legyen egy életen át..?

2018. máj. 25. 00:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként miért csak a férfiakra irányult a kérdésed? Mert állítom hogy ma már nehezebb olyan nőt találni aki valóban képes elköteleződni egy férfi mellett. Hozzáteszem fiatalon, nem csak akkor mikor már elkezd öregedni és jó lenne végre egy stabil kapcsolat...
2018. máj. 26. 00:58
 22/25 anonim ***** válasza:

21. Hàny éves nő szàmít elköteleződés szempontjàból öregnek? Vagy fiatalnak?

Nem hinném egyébként, hogy annyira sok nő szívesen jön össze, fekszik le x szàmú pasival, egyszerűen csak próbàlja megtalàlni azt a bizonyos egyet.... Egyszerűen nincs szerencséjük többnyire, mert nagyon keveseknek adatik meg, hogy elsőre bevàlasszàk életük szerelmét aki úgy passzol ahogy kell.

Én pl 19 évesen vesztettem el a szüzességem egy 4 hónapos kapcsolat végén. Amint lefeküdtünk, utàna màris dobott mert csak arra ment. Ő maga vallotta be. Pedig együtt jàrtunk, szerettem, ő azt jàtszotta hogy szeret. Egy tapasztalatlan làny/ nő az első kapcsolataiban még nem feltétlen fogja tudni kiszűrni az ilyet... Ès màris oda a lehetőség hogy egyetlen legyél valakinek. Èn 24 évesen talàltam meg azt aki mellett boldogan köteleztem el magam, 25 évesen hàzasodtam. Öreg voltam vagy fiatal?:)

2018. máj. 26. 01:16
 23/25 anonim ***** válasza:
Hihííí:))
2018. máj. 26. 02:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Én ismerek ilyet. Alapból nem egy ösztönlény és jól is sikerült választania párt.
2018. máj. 27. 21:16
 25/25 anonim ***** válasza:
55%
A mű iskolai bántalmazók azt mondják:aki szól a tanárnak az csicska( mert nem tűri vigyorogva hogy végtelenségig piszkálják). Aki egy élvhajhász az pedig a konzervatívokra mondja azt hogy nem normális. Mindenki döntse el kinek a szavára ad de mint észrevettem mindig a renitensek próbálják megfordítani a közvéleményt ahelyett hogy magukba szállnának.
2018. nov. 27. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!