Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Nagyon szeretek írni és most leszünk egy évesek a barátommal.
Arra gondoltam hogy írnék egy kis verset neki.
Tudni kell róla hogy az a fajta férfi aki nem igazán tudja kifejezni az érzéseit szóban de szerintem örülne neki.
Férfiak akik szintén nem érzelgőssek Mit gondoltok? Ti örülnétek?
Ha nagyon nincs költői vénád és gagyi lenne a vers akkor nem.
Ha kicsit is rímel, vannak benne érzelmek akkor igen.
Vegyél neki valami apróságot és arra tedd a versikédet kiegészítésként. Úgy mindenképp örülni fog. Tehát ne a vers legyen a fő attrakció.
Én is ugyanezt adtam a 2. évfordulónkra. Kinyomtattam egy gyönyörű képet, arra írtam rá színes, csillogós, zselés tollal, átrajzoltam a képen néhány mintát, hogy az is csillogjon. Tudom, kicsit soknak tűnik, de nagyon szép lett. Örült neki nagyon :)
20/L
én csak akkor ha humoros, nem vagyok oda a nyálas csöpögős dolgokért, de a humorra mindig vevő vagyok
főleg úgy tetszene, ha ránk/rám jellemző dolgok lennének benne akár viccesen tálalva, mint egy karikatúra akár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!