Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiként örülnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként örülnétek egy ilyen ajándéknak?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek írni és most leszünk egy évesek a barátommal.

Arra gondoltam hogy írnék egy kis verset neki.

Tudni kell róla hogy az a fajta férfi aki nem igazán tudja kifejezni az érzéseit szóban de szerintem örülne neki.

Férfiak akik szintén nem érzelgőssek Mit gondoltok? Ti örülnétek?

2018. máj. 22. 07:41
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Én nagyon örülnék neki. Sőt! Viszonoznám is. Hallod. Miért nem az én barátnőm vagy? :|
2018. máj. 22. 07:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nincs költői vénád és gagyi lenne a vers akkor nem.

Ha kicsit is rímel, vannak benne érzelmek akkor igen.

Vegyél neki valami apróságot és arra tedd a versikédet kiegészítésként. Úgy mindenképp örülni fog. Tehát ne a vers legyen a fő attrakció.

2018. máj. 22. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

Én is ugyanezt adtam a 2. évfordulónkra. Kinyomtattam egy gyönyörű képet, arra írtam rá színes, csillogós, zselés tollal, átrajzoltam a képen néhány mintát, hogy az is csillogjon. Tudom, kicsit soknak tűnik, de nagyon szép lett. Örült neki nagyon :)

20/L

2018. máj. 22. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Én csak bonbont vettem neki mellé. De mi inkább szülinapra szoktunk költekezni.
2018. máj. 22. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet...
2018. máj. 22. 10:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy csinálok egy albumot 12 képpel.. És mindegyik mellé valami személyes kis verset. Vagy ha nem is verset csak egy pár sort :)
2018. máj. 22. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:

én csak akkor ha humoros, nem vagyok oda a nyálas csöpögős dolgokért, de a humorra mindig vevő vagyok

főleg úgy tetszene, ha ránk/rám jellemző dolgok lennének benne akár viccesen tálalva, mint egy karikatúra akár

2018. máj. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!