Férfiként kicsit tanácstalan vagyok most ebben. Nőként örülnétek egy ilyesmi ajándéknak valentin vagy nőnapra?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek ezek a süthető gyurma ékszerek, különösen a vörös rózsa. Mivel pécsi vagyok így postaköltséget sem kellene fizetnem. De nem vagyok benne biztos, hogy a páromnak tetszene.
Ti mit gondoltok?
22/F
képek: [link]
2012. febr. 9. 16:41
1/7 anonim válasza:
Én örülnék neki, mert egyedi és kreatív.Nem csak bemész egy hipermarketbe, és lekapod a polcról az első szívecskés szart.Nekem személy szerint a fekete fülbevaló piros díszítéssel jobban tetszik, azt hétköznap is felveheti! (Ritkák manapság a kreatív férfiak:)
2/7 anonim válasza:
Nekem is tetszenek, de nem biztos, hogy a párodnak is fog. Neked kell tudni, hogy illenek-e a stílusához ezek a bohókás, vidám darabok.
3/7 anonim válasza:
a képet nem engedi megnézni, de biztos örülnék neki
szerintem minden nő örülne egy ilyennek !!
25N-
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 10. 14:50
7/7 anonim válasza:
Igen, tetszene. Viszont a munkáit látva más pécsi készítőtől vásárolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!