Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként 1 szexuális partner egy életen át?
Nőknél sem normális dolog, a férfinél pláne nem. Lehet szerelmes valaki, de az elmúlik idővel, és a kíváncsiság bizony ott van, milyen lehet egy másik nővel/férfival a szex, hogy meg tud e hódítani egy másik embert...és ha nem lép ki a kapcsolatból (és általában ez van) akkor annak megcsalás lesz a vége.
Konkrétan nem ismerek ilyet, de én 16 éves lány voltam amikor összejöttem egy pasival, 8 évig voltunk együtt, és igen, kíváncsi voltam másra, végül nem én csaltam meg, hanem ő engem!
Én azt gondolom ki kell próbálni többet, hogy később ne motoszkáljon a kisördög a fejben. Egyébként több partner után is sokszor van megcsalás, de az más okból (is)szerintem.
2 :D:D:D
Jót nevettem, ez most ugyan hogy került ide? Ki beszélt itt análról és hasonlókról?
Azt ne mond nekem, hogy régen nem volt több partner egy embernek? Igaz korán házasodtak, de ment a megcsalás. Az is igaz, hogy nem volt facebook, így megoldották a szalmabálában.
"Nőknél sem normális dolog, a férfinél pláne nem."
Pedig az, vagy legalábbis annak kellene lennie még mindig. Viszont az nagyon szomorú hogy a többség már csak el sem tudja képzelni hogy egyetlen emberrel élje le az életét...
Pedig ismerek én is ilyen párt (talán többet is, nem tudom biztosan), és egyébként én úgy látom hogy sokkal minőségibb a kapcsolatuk még most is, mint azoké akik 2-3 évente új "igazit" találnak maguknak.
Na erre varrj gombot.
Az, hogy te mit tudsz más kapcsolatáról egy dolog. Sokszor azok sem tudják akik benne élnek, pláne a megcsalást.
A monogámia sem normális dolog, sem az embernél, sem az állatnál...ezt csak a társadalom erőlteti.
Az én dédim aki 97éves, mesélte sokszor, hogy az ő nagyszülei(!!) idejében is megoldották a félrelépést! Tehát már akkor sem ment az életünk végéig egy partner.
"Létezhet ilyen egészséges körülmények között, hogy egy férfinek egy szerelme/szexuális partnere legyen egy életen át..?"
Egészséges körülmények között nem. De a vallásosok között több ilyen fickó akad. Az más kérdés, hogy boldogok-e vagy sem. Almási Kitti az egyik könyvében írt egy ilyen emberről (Bátran élni), érdekes elolvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!