Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok titeket is állandóan taperol?
Figyelt kérdés
A hátsó fertályomon ("pont ott") van egy kis bőrkinövés. A párom állandóan azt csiklandozza és már már az őrületbe kerget néha. Amikor rájön az ötperc, akkor folyton idegesít vele. Nem tudom mire vélni, hogy miért csinálja ezt.2016. aug. 1. 16:13
1/23 anonim válasza:
Jobb lenne, ha undorodna? Nem értem a problémát...
2/23 A kérdező kommentje:
Szerinted ki lehet bírni ezt az állandó csiklandozást, te bírnád?
2016. aug. 1. 16:16
3/23 anonim válasza:
Magyarul a fenekeden van egy bőrkinövés. Miért nem mondod meg neki, hogy hagyja abba, mert zavar? Lehet nem is gondolja, hogy téged ez zavar.
4/23 anonim válasza:
Rettenetesen csikis vagyok mindenhol, a párom meg mindig taperol. A vége mindig egy nevetve "verekedés", de imádom, hogy ilyen, az exeimnél utáltam, hogy alig érnek hozzám...
5/23 A kérdező kommentje:
A melleimen a bimbókat is állandóan csipkedi pl. olvasás közben. Néha teljesen váratlanul ér, olyankor hirtelen felpattanok az ágyról.
2016. aug. 1. 16:28
6/23 anonim válasza:
Azt is szokta csinálni, imádom.
Jobb lenne, ha hidegen hagynád, és alig érbe hozzád?
7/23 anonim válasza:
Pl: Nekem hányingerem lenne a bőrkinövéstől, szerintem örülj, hogy a párod szeret...és elfogad ahogy vagy!
8/23 anonim válasza:
nem felpattanni kellene, hanem szólni neki, hogy hagyja abba.
amúgy nem, nem fogdosom állandóan a bnőmet, akkor meg főleg nem, amikor látom rajta, hogy nem esik jól neki. Bár én vagyok ódivatú, hogy szó nélkül is tudom mi van vele és odafigyelek ezekre az apróságokra.
9/23 anonim válasza:
Just made my day :)
A nap problémáját hallhattuk.
Én szénné taperolom a csajomat, minden kis lyukába belenyúlkálok, akármit csinál épp, akármi van rajta.
Mi nem jönnénk ki jól úgy hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!