Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok titeket is állandóan taperol?
Figyelt kérdés
A hátsó fertályomon ("pont ott") van egy kis bőrkinövés. A párom állandóan azt csiklandozza és már már az őrületbe kerget néha. Amikor rájön az ötperc, akkor folyton idegesít vele. Nem tudom mire vélni, hogy miért csinálja ezt.2016. aug. 1. 16:13
11/23 anonim válasza:
Ha valami kellemetlen, beszéld meg vele, és abba fogja hagyni.
12/23 A kérdező kommentje:
Nem célom megbántani. De ha csinálhatja, akkor az neki biztos örömet okoz.
2016. aug. 1. 17:28
13/23 anonim válasza:
Neked nem aranyered van? Bár akkor nem "csklandozna" hanem bazira fájna.
14/23 anonim válasza:
Nem bántod meg azzal, ha megbeszéled vele, hogy neked a testi közeledés mely formája okoz örömet, és mely formája kellemetlen. Sőt örülni fog, hogy segítesz neki megfelelő módon közeledni hozzád.
15/23 A kérdező kommentje:
Inkább ilyen Fibróma jellegű.
2016. aug. 1. 18:15
16/23 anonim válasza:
Nem. Én nem szeretem ha fogdosnak. Ellenben én imádok fogdosni! :D hála égnek a férjem nem bánja.
18/23 anonim válasza:
Fúj de undorító..és azt fogdossa, de beteg 😰
19/23 A kérdező kommentje:
De a párom szerintem már beteges szinten csinálja. Néha előfordul, hogy betéved a kloatkám környékére is és ott folytatja a csiklandozást intenzív módon. Nagyon fura érzés tud lenni elhihetitek. Megesik ritkán, hogy elszellentem magam. Értitek, hogy miről beszélek?
2016. aug. 3. 18:55
20/23 anonim válasza:
Leakarja szedni a fertájodrol xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!