Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párotok titeket is állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok titeket is állandóan taperol?

Figyelt kérdés
A hátsó fertályomon ("pont ott") van egy kis bőrkinövés. A párom állandóan azt csiklandozza és már már az őrületbe kerget néha. Amikor rájön az ötperc, akkor folyton idegesít vele. Nem tudom mire vélni, hogy miért csinálja ezt.

2016. aug. 1. 16:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha valami kellemetlen, beszéld meg vele, és abba fogja hagyni.
2016. aug. 1. 17:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem célom megbántani. De ha csinálhatja, akkor az neki biztos örömet okoz.
2016. aug. 1. 17:28
 13/23 anonim ***** válasza:
Neked nem aranyered van? Bár akkor nem "csklandozna" hanem bazira fájna.
2016. aug. 1. 17:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem bántod meg azzal, ha megbeszéled vele, hogy neked a testi közeledés mely formája okoz örömet, és mely formája kellemetlen. Sőt örülni fog, hogy segítesz neki megfelelő módon közeledni hozzád.
2016. aug. 1. 18:00
 15/23 A kérdező kommentje:
Inkább ilyen Fibróma jellegű.
2016. aug. 1. 18:15
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Én nem szeretem ha fogdosnak. Ellenben én imádok fogdosni! :D hála égnek a férjem nem bánja.
2016. aug. 1. 18:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen férjed...

2016. aug. 3. 18:29
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Fúj de undorító..és azt fogdossa, de beteg 😰
2016. aug. 3. 18:45
 19/23 A kérdező kommentje:
De a párom szerintem már beteges szinten csinálja. Néha előfordul, hogy betéved a kloatkám környékére is és ott folytatja a csiklandozást intenzív módon. Nagyon fura érzés tud lenni elhihetitek. Megesik ritkán, hogy elszellentem magam. Értitek, hogy miről beszélek?
2016. aug. 3. 18:55
 20/23 anonim válasza:
63%
Leakarja szedni a fertájodrol xd
2016. aug. 3. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!