Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiként 1 szexuális partner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként 1 szexuális partner egy életen át?

Figyelt kérdés
Ismertek olyan férfit, vagy van köztetek olyan aki már középkorú vagy idősebb, és egész életében csak egy nővel feküdt le? Mondjuk mert megtalálta élete szerelmét stb. Ha van ilyen nem bánta meg? Létezhet ilyen egészséges körülmények között, hogy egy férfinek egy szerelme/szexuális partnere legyen egy életen át..?

2018. máj. 25. 00:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
30%

biológiailag ellentmond mindennek.

Nem erre terveztetett egy élőlény sem, mi is azok vagyunk, akár tetszik, akár nem.

Az egy sznob, felsőbbrendű hülye duma, mert hogy emberek vagyunk...

A házasságot meg a kapzsi földesurak, papok, királyok találták ki, annyi mindenben fejlődni akarunk már, ezt is ideje lenne megszüntetni.

2018. máj. 25. 05:44
 12/29 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem létezhet, az hogy a háttere miből ered (vallási meggyőződés, neveltetés, szocializáció, stb), azt nem tudhatjuk de semmiképpen sem elítélendő.
2018. máj. 25. 08:59
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Nekem van nem egy ilyen ismerősöm, pl édesapám, egyik osztálytársam, meg a családunk egy kedves barátja, ő 70 fölött van, anno 15 évesen kezdett udvarolni a későbbi feleségének, és mindig halálosan odáig volt érte (pár éve elhunyt a feleség, azóta pedog depressziós)

Vannak ilyenek, miért ne lehetnének?

2018. máj. 25. 10:43
 14/29 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem normális/természetes dolog, akkor miért vannak 100% monogám állatok?
2018. máj. 25. 10:46
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint én nem vagyok normális :D hát végül is tudtam
2018. máj. 25. 11:07
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Most tudtam meg, hogy nem vagyok normális. Én kérek elnézést. Nem tudtam, hogy a társadalom kényszeríti rám....
2018. máj. 25. 12:20
 17/29 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy létezik ilyen:)
2018. máj. 25. 13:18
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne? Simán létezik. Nincs ebben semmi fura vagy egészségtelen.

Ismerek: Apám. Elsők voltak egymásnak anyuval, anyu 17 éves volt, apám 19, mindketten mondták. 36 éve együtt vannak. Egyiknek sem volt senki más.

A férjem velem vesztette el a szüzességét 1 hónappal a 21. szülinapja előtt. 22 éves volt mikor feleségül vett. Semmilyen nyomás nem volt rajta, nem volt kötelező, ott is hagyhatott volna és simán megdughatott volna több csajt is, de ő nem ilyen. Szerelmes lett és ennyi. Se váratlan terhesség, se kihisztizés sem semmi kényszer nem hatott rá. Egyszerűen mindketten erre vágytunk.

8 éve vagyunk együtt, 6,5 éve házasok. A házasságunk és a szexuális életünk eszméletlen jó, boldogok vagyunk. Egyszerűen nem érdeklik más nők.

Többen is próbálkoztak nála az évek során, mindet lepattintotta, meg el is mesélte mi volt. Volt akit konkrétan ki is röhögött kínjában mert annyira szánalmasnak tartotta, hogy nős pasira akar rámászni (felhívta rá a nő figyelmét, és ő ennek ellenére nyomult). Úgy van ezzel az egésszel, hogy szerinte egy nővel is ki tudja élni magát az ember, ha olyan az adott nő (azonosak az igényeik), olyan a kapcsolat, és olyan mélyek az érzéseik egymás iránt ami ehhez kell.

Ő nem nagyon jár ide fel, ezért nem is tud válaszolni erre a kérdésre, de egyébként ugyanezt írná. Rád bízom, hogy elhiszed-e vagy sem. Győzködni nem foglak.

Szerintem teljesen normális dolog. Én is így szerettem volna, hogy életem szerelme az egyetlen legyen, de sajnos ez keveseknek adatik meg. Nekem nem sikerült elsőre megtalálnom az igazit. Eltartott pár évig, végül csak 24 évesen sikerült. Addigra meg már voltak kapcsolataim. 32/N

Egyébként bár nem középkorúak, hanem 32 évesek, de a barátnőm és a férje is elsők egymásnak. 14 évesen jöttek össze, egymással vesztették össze a szüzességüket, 18 évesen házasodtak össze, tök boldogok, most várják az első gyereküket.

2018. máj. 25. 17:59
 19/29 anonim ***** válasza:
jav: egymással vesztették el
2018. máj. 25. 18:02
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszod, nagyon jo ezeket olvasni😊
2018. máj. 25. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!