Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom azt akarja, hogy vele lakjak a családjánál, én pedig nem akarom?
Figyelt kérdés
Barátomal 1 éve vagyunk együtt, hétvégén szoktunk találkozni, azt mondja neki màr elege van ebből nem akarja így folytatni velem akkar lenni minden nap, mert szeret és komlyan gondolja velem de én nem szeretnék a szüleinél lakni :(, azt mondta hogy add nekem 3 hetet hogy át gondoljam, és ha nem megyek vele maradjak is itt örökké anyámékal :'(. Kérlek segitsetek. Köszi 18/L2018. ápr. 6. 14:49
51/60 anonim válasza:
Ja, azt nem mondtad, hogy romák vagytok (náluk divat a megszöktetés).
Így már értek mindent. 18 évesen már bőven "időben vagy". Szökj el, gyártsátok az utánpótlást, éljetek boldogan!
52/60 A kérdező kommentje:
De most már mindegy nem fog már keresni
lehet soha. :(
2018. ápr. 7. 10:05
53/60 anonim válasza:
Ja, persze. Annyira szeret, hogy nem fog már keresni soha. :D Eleinte sajnáltalak, de most már csak simán szánalmas gondolom a vergődésed.
54/60 anonim válasza:
Kezd nagyon meredek és fárasztó lenni a sztori. Vagy kamu az egész, vagy nem vagytok normálisak, veled az élen. Akkor meg összeilletek, maradjatok is együtt, addig sem környékeztek meg értelmes embert.
55/60 anonim válasza:
Kérdező, hidd el, a lehető legjobb verzió lenne, ha örökre megszabadulnál ettől az alaktól. Lehet, hogy szeret téged, de nagyon önző módon teszi.
56/60 A kérdező kommentje:
Anyuka meg apukája ösze beszélte a pici fia fejét:)
2018. ápr. 7. 15:05
57/60 anonim válasza:
SZERET?!
Aki szeret, az NEM zsarol és fenyegetőzik. Nem, ő csak azt akarja, hogy mindig kéznél légy, és bármikor megdughasson.
Én kidobnám, szerelem ide vagy oda.
59/60 anonim válasza:
A te szüleid mit szólnak ehhez az egészhez? A szöktetéshez meg ahhoz hogy 18 évesen, 0 jövedelemmel el akarsz költözni mások nyakára? Egyébként cigányok vagytok?
60/60 anonim válasza:
Iskolas lany iq light
Naïv buta egyszeru
Szerelem? Ugyan mar lanyszokTetes nem szerelem hanem onzo dolog aki szeret var rad
Szereted ? Csak azt hiszed
Zsarolas szoketest fenyegestes nem szerelem
Majd rajossz
PS beszelj szuleiddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!