Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom azt akarja, hogy vele lakjak a családjánál, én pedig nem akarom?
Komolyan, ezen mit kell agyalni? Nem jössz rá magadtól, hogy ennek semmi értelme? 18 évesen gondolkodj már légyszíves.
Szerinted szeret, ha zsarol és így áll hozzá az egészhez?
Ha veled akar élni, teremtsétek meg erre a lehetőséget, ne más nyakára (anyósjelölt, apósjelölt) költözzetek oda.
Amúgy meg szerintem van szád, el tudod vele mondani, hogy mit akarsz, nem?!
Ha nem akarsz, akkor nem mész. 1 éve vagytok együtt, az semmi, semmi joga ilyeneket mondani. Ne legyél naiv, nem szeret téged. Ha szeretne, akkor nem zsarolna és nem kényszerítene választás elé. Ő csak saját magát szereti. Fiatal vagy még nagyon, nem kell összeköltöznöd senkivel ha nem akarod. Jön majd még olyan srác az életedbe, aki valóban téged szeret és nem csak saját magát. Gondolj bele: ha igazából szeretne téged, akkor mondott volna ilyeneket neked, amivel megbánt? NEM.
Egyébként a saját csapdájába ejteném a srácot. Mond neki, hogy költözzön Ő hozzátok. Figyeld csak meg, hogy nem fog bele menni:)
"nagyon szeretem nekem ö az első szerelmem nem akarom elveszteni, mert tudom hogy szeret és én vele akarok elni"
Látszik, hogy naiv első szerelem. Hallass a tapasztaltabbakra kérlek. Elhiszem, hogy azt hiszed szeret, de nem így van. Ha szeretne, akkor nem zsarolna, hanem figyelembe venné, hogy mit szeretnél. Ha csak azért fogsz hozzájuk költözni, hogy ne veszítsd el, de közben nem is szeretnéd igazából, akkor nagyon meg fogod szívni és boldogtalan leszel. Ne csináld. Később nagyon meg fogod bánni később, ha belemész. Jön majd másik srác, akit jobban fogsz szeretni, hidd el, és ő is viszonozni fogja. Egyébként meg mondom, költözzön Ő oda hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!