Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha a barátom azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom azt akarja, hogy vele lakjak a családjánál, én pedig nem akarom?

Figyelt kérdés
Barátomal 1 éve vagyunk együtt, hétvégén szoktunk találkozni, azt mondja neki màr elege van ebből nem akarja így folytatni velem akkar lenni minden nap, mert szeret és komlyan gondolja velem de én nem szeretnék a szüleinél lakni :(, azt mondta hogy add nekem 3 hetet hogy át gondoljam, és ha nem megyek vele maradjak is itt örökké anyámékal :'(. Kérlek segitsetek. Köszi 18/L
2018. ápr. 6. 14:49
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,hozzád képest egy telenovella hősnője doktorandusz,komolyan mondom.

Már mindenki tépi a száját,hogy az ipsének csak helyben kell anyuci fősztje,meg az ingyen 3,14na egyszerre,normálisan,érvekkel alátámasztva.Aki 1 bitnél bonyolultabb,már rég gondolkodóba esne.

2018. ápr. 6. 17:46
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

"Már mindenki tépi a száját,hogy az ipsének csak helyben kell anyuci fősztje,meg az ingyen 3,14na "

Igen, régen erre mondták öreganyáink, hogy "Kész p icsa, meleg málé."

Amúgy szerintem se három hónap lenne, mert ha annyira meg van a f aszi indulva, akkor miből áll kivenni egy lakást MOST, mondjuk két héten belül?

Anyja helyében is jól szétrúgnám a seggét a srácnak. Bár a fiús anya lehet, hogy úgy fogja fel, házhoz jön a b aszás a fiának.

2018. ápr. 6. 18:08
 43/60 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy p!cs.
2018. ápr. 6. 18:10
 44/60 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, teszteld le hogy mennyire szeret téged! Mondd azt neki: Drágám, alig várom, hogy három hónap múlva összeköltözzünk a házba amit kiveszünk. Én is veled akarok már lenni. A szüleidhez viszont nem költözöm. Ha szeretsz, megértesz és kivárod ezt a három hónapot. Ennyi. Aztán meglátod, mi lesz a válasz. Ha tényleg szeret, akkor tudomásul veszi a döntésedet. És akkor végre tisztán láthatsz ez ügyben.
2018. ápr. 6. 19:23
 45/60 anonim ***** válasza:
100%
Eleve hülye ötlet önálló bevétel nélkül elköltözni a szüleidtől. Nagyon kiszolgáltatott helyzet, hogy a barátod tart el. Jogilag nagykorú vagy és azt csinálsz, amit akarsz. Gyakorlatilag viszont nagyon nem így működik. Elhiszem, hogy szeretnétek minden este egymás karjaiban, összefonódva elaludni és minden reggel együtt ébredni. Ez tényleg nagyon szép és romantikus. De sajnos át kell gondolni a dolog gyakorlatias oldalát is. Számolni kell. Mennyi a bevételetek, mennyi a kötelező kiadásotok, mennyit tesztek félre (!!!), mennyi marad kajára, ruhára, egyéb dologra. Hogy állsz a tanulással? Túl vagy már az érettségin? Vagy egyszerre akarsz költözni és érettségizni? Esetleg évvesztes vagy, és szeptembertől leszel végzős? Akkor meg tényleg hogy képzeled? Hogy lesz a továbbtanulás? Egy érettségi nagyon kevès. Kellene valami szakma. Hogy lesz a háztartás? Ha Te nem adsz bele pénzt a közösbe, akkor az a minimum, hogy Te egyedül viszed a háztartást. Fogod bírni tanulás mellett? Vagy eldobod a tankönyveket, mert innentől a barátod eltart, ès az egyetlen dolgod, hogy őt kiszolgáld? Szüleiddel beszélgettél már erről? Jogilag ugyan nagykorú vagy ès azt csinálsz, amit akarsz. Gyakorlatilag nulla rálátásod van az életre. Érdemes lenne kikérned a szüleid tanácsát. Ők ismernek téged a legjobban, szeretnek téged, egész biztosan nem akarnak neked rosszat. A kapcsolatodat is ők látják testközelből. Abból, amit leírtál, a barátod egy zsarnok, aki birtokolni akar téged. Nagyon gyorsan ki fogja használni az alárendelt szerepedet.
2018. ápr. 6. 22:42
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? Nulla forinttal akarsz odaköltözni másokhoz? Megnézném majd az a helyzetet, amikor kérsz egy ezrest fodrászra... vagy mondjuk tamponra... :) Vagy azt, amikor a veled egyidős lányok csinosabbnál csinosabban öltöznek, eljárnak egyetemre, moziba, sütizni, kirándulni, szolizni, konditerembe és még sorolhatnám, te meg majd ülsz otthon a négy fal között, mert ilyesmire neked nem fog jutni....
2018. ápr. 6. 23:09
 47/60 anonim ***** válasza:
100%

#45-46-nak jó felvetése volt a dolog anyagi oldala. Én nem tudom, de te 18 éves létedre álomvilágban élsz, ahol az együttélés csak arról szól, hogy de jó, látjuk egymást minden nap. És hát persze külön a szülőktől a sajat kis albérletben. Abba azért belegondoltál, hogy az mennyi pénz? Pláne, hogy csak neki van keresete, egyáltalán ki tudnátok gazdálkodni? Nagyon magasak most az albérletárak, egy sima kis panel is 70-100ezer legalább, persze függ attól helyileg hol éltek. És akkor még csak laktok valahol, erre még jön a rezsi, kaja, egyéb költségek. Te meg mindehhez egy fillért nem tudsz hozzá tenni.

A szüleinél anyagilag sokkal könnyebb lenne, de ott is ő tartana el, szóval teljesen kiszolgáltatnád magad neki. Szerinted miért is akarja ennyire foggal körömmel hogy vele lakj? Már eddig is ahogy kiveszem mindig annak kellett lenni amit ő akar, hát ezután már még inkább. Ő tart el, csináld amit és ahogy ő akarja.

Ilyen kiszolgáltatott helyzetbe sose szabad bele menni, még egy jól működő kapcsolatban, nem zsaroló párral sem, mert ez biztos, hogy ki fog ütközni, de egy ilyen manipulatív zsarnokkal kész öngyilkosság.

2018. ápr. 7. 07:23
 48/60 anonim ***** válasza:
100%
Előttem már kb. mindent elmodtak. Majd hetek múlva jön a következő kérdésed: "A párom szüleihez költöztem ideiglenesen, mert úgy volt, hogy 3 hónapmúlva közös ház a költözünk. Most azt mondja, jó itt nekünk, ha szeretem, nem vinnyogok."...
2018. ápr. 7. 08:25
 49/60 A kérdező kommentje:
Sziatok! Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Tegnap itt volt értem a barátom a a szüleivel azt szerete volna hogy szökje meg vele, de nem mentem vele mert féltem, igy be hivtuk a barátom szüleit és beszélgetünk. Barátom azt mondja nem szeretem őt mert nem mentem vele pedig ez nem igy van nagyon szeretem,és nem akarom elveszteni. Lehet ma még fel fog jönni értem hogy vele menjek mit tegyek nagyon szeretem nem akarom elveszteni abba bele halnék lehet már szóba se ál velem és elhagy. :'(
2018. ápr. 7. 08:59
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
Megszöktetni? Mivan? Vágd ki a francba ezt a pasast. Nem szeret téged. Zsarol, a családod ellen uszít. Ez egy bántalmazó kapcsolat. A szerelem nem ilyen.
2018. ápr. 7. 09:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!