Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom azt akarja, hogy vele lakjak a családjánál, én pedig nem akarom?
Kérdező,hozzád képest egy telenovella hősnője doktorandusz,komolyan mondom.
Már mindenki tépi a száját,hogy az ipsének csak helyben kell anyuci fősztje,meg az ingyen 3,14na egyszerre,normálisan,érvekkel alátámasztva.Aki 1 bitnél bonyolultabb,már rég gondolkodóba esne.
"Már mindenki tépi a száját,hogy az ipsének csak helyben kell anyuci fősztje,meg az ingyen 3,14na "
Igen, régen erre mondták öreganyáink, hogy "Kész p icsa, meleg málé."
Amúgy szerintem se három hónap lenne, mert ha annyira meg van a f aszi indulva, akkor miből áll kivenni egy lakást MOST, mondjuk két héten belül?
Anyja helyében is jól szétrúgnám a seggét a srácnak. Bár a fiús anya lehet, hogy úgy fogja fel, házhoz jön a b aszás a fiának.
#45-46-nak jó felvetése volt a dolog anyagi oldala. Én nem tudom, de te 18 éves létedre álomvilágban élsz, ahol az együttélés csak arról szól, hogy de jó, látjuk egymást minden nap. És hát persze külön a szülőktől a sajat kis albérletben. Abba azért belegondoltál, hogy az mennyi pénz? Pláne, hogy csak neki van keresete, egyáltalán ki tudnátok gazdálkodni? Nagyon magasak most az albérletárak, egy sima kis panel is 70-100ezer legalább, persze függ attól helyileg hol éltek. És akkor még csak laktok valahol, erre még jön a rezsi, kaja, egyéb költségek. Te meg mindehhez egy fillért nem tudsz hozzá tenni.
A szüleinél anyagilag sokkal könnyebb lenne, de ott is ő tartana el, szóval teljesen kiszolgáltatnád magad neki. Szerinted miért is akarja ennyire foggal körömmel hogy vele lakj? Már eddig is ahogy kiveszem mindig annak kellett lenni amit ő akar, hát ezután már még inkább. Ő tart el, csináld amit és ahogy ő akarja.
Ilyen kiszolgáltatott helyzetbe sose szabad bele menni, még egy jól működő kapcsolatban, nem zsaroló párral sem, mert ez biztos, hogy ki fog ütközni, de egy ilyen manipulatív zsarnokkal kész öngyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!