Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom azt akarja, hogy vele lakjak a családjánál, én pedig nem akarom?
Figyelt kérdés
Barátomal 1 éve vagyunk együtt, hétvégén szoktunk találkozni, azt mondja neki màr elege van ebből nem akarja így folytatni velem akkar lenni minden nap, mert szeret és komlyan gondolja velem de én nem szeretnék a szüleinél lakni :(, azt mondta hogy add nekem 3 hetet hogy át gondoljam, és ha nem megyek vele maradjak is itt örökké anyámékal :'(. Kérlek segitsetek. Köszi 18/L2018. ápr. 6. 14:49
21/60 anonim válasza:
Fogsz te még sírni, ha ennyire naiv vagy.
22/60 anonim válasza:
Ideje megtanulnod, hogy nem azt kell nézni, hogy mit mond az ember, hanem azt, hogy mit tesz!
Ő azt MONDJA, hogy szeret, viszont azt TESZI, hogy kényszerít és zsarol (bebújva az ócska "nem bírom nélküled, nem tudok távol lenni tőled mert aaaanyira szeretlek" duma mögé, miközben ha szeretne, akkor simán kibírná). Nem érzed az ellentmondást?
23/60 anonim válasza:
"Azt mondja ha igazán szeretném akkor ez nem érdekelne engem hogy hol csak hogy együtt legyünk végre.:("
Heh...és ez fordítva is igaz, nem gondolod?
24/60 anonim válasza:
" azt mondta hogy ez nem örökké lenne így, csak 3 hónapig amíg nem veszünk ki házat"
Akkor ELÖSZÖR várjatok még három hónapot és UTÁNA költözzetek egyböl a vett házba!
25/60 A kérdező kommentje:
#24 Igen ezt így szeretném én is de ő már nem akar addig várni velem akar lenni és ez nem fog változni a döntése:) így bele megyek mert szeretem és én is mindennap szeretném látni őt. Köszönöm a válaszokat.
2018. ápr. 6. 15:29
26/60 anonim válasza:
Akkor legyél idióta és csináld csak. Feltetted a kérdést, mert nem akarsz vele összeköltözni, erre te mégis összeköltözöl vele, mert naiv vagy. Akkor csináld csak, de pár hét múlva úgyis sírva fogsz eljönni onnan. Ennyire nem lehetsz idióta, hogy nem látod az igazságot.
27/60 anonim válasza:
Oh, ez meg csak egy hosszu ut kezdete... ebbol lesz majd a "ha szeretsz, akkor nem mesz egyetemre", "ha szeretsz, akkor nem beszelsz mas ferfiakkal", "ha szeretsz, akkor azt csinalod, amit en mondok, kulonben szakitok veled", "ha szeretsz, akkor csendben maradsz". Ez meg csak az idomitas kezdete, es te huseges, keszseg ostoba liba leszel ehhez. Csak majd felnott nokent megnyomoritva egy faszi mellett, jusson eszedbe hogy megerte-e nem gondolkozni...
28/60 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést mert idióta vágyok! Ha nem csak nem tudom mit csináljak ezért is írtam ide! És igazatok van köszi a válaszokat. 28# Erre még nem is gondoltam de van benne valami ezért is parázok oda menni.
2018. ápr. 6. 15:37
29/60 A kérdező kommentje:
Attól miért lennék ostoba liba hogy tanácstalan vagyok tanácsot kértem nem oltogatást.
2018. ápr. 6. 15:39
30/60 anonim válasza:
Arra válaszolj, hogy ha annyira szeret téged, akkor miért zsarol, és miért nem veszi figyelembe, hogy te mit akarsz? Hmmm???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!