Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak hogy hagyjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy hagyjon aludni reggel a barátom? 22l

Figyelt kérdés
Reggel ő korábban felébred és mindig felébreszt engem, direkt piszkál.
2018. ápr. 5. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Dolgozni megy? Lehet, hogy csak el akar búcsúzni. Ha nem megy sehova, akkor kérd meg szépen. Amúgy mi mindig együtt ébredünk. De ha nagyon koránkelő típus, akkor kérd meg, hogy ne keltsen fel reggel. Vagy már kérted?
2018. ápr. 5. 21:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Dolgozni megy, de akkor is felébreszt ha nem megy sehova. Már megkértem
2018. ápr. 5. 21:06
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Majd hozzászoksz aztán vele együtt fogsz ébredni. Velem is ezt csinálta mindig de mindig össze is vesztünk rajta még ő sértődött meg hogy elküldtem a halál fa szára. Olyan szinten idegesített hogy reggel nem hagyott aludni meg direkt piszkált hogy el nem tudom mondani és nem fogta fel hogy hagyjon, sőt mindig megsértődött. Nos kb 4-5 hónapba telt összeszoknunk ezen a téren hogy egyszerre ébredjünk. Néha hamarabb felébredek aztán bosszút állok mindig (gondoltam én) de nem zavarja egyáltalán.
2018. ápr. 5. 21:08
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Nekem sok a szabadidőm a munka mellett Hálistennek, de eszemben nem lenne pihenőnapjaimon 04.40-kor kelni, amikor munkába indulok heti 2 napon. :D Meg amúgy is, mekkora prosztóság felébreszteni azt, aki amúgy aludhatna még és eleve a párunk, könyörgöm. Némelyik ember nem tudom milyen dimenzióban él.
2018. ápr. 5. 21:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet tenne a párom, az nap, nem igazán érezné, hogy én a párja vagyok. Unalmába felébresztene, aznap, mindenre fáradt lennék, mert nem hagyta, hogy kipihenjem magam.
2018. ápr. 5. 21:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom az elején csinálta ezt, egyszer elküldtem a k. anyjába, akkor rájött, hogy tényleg mérges vagyok érte :D Azóta nem csinálja.
2018. ápr. 5. 21:54
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
gondolom szerethet nagyon,vagy mégsem? gyerekes,idióta.
2018. ápr. 5. 21:54
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Örülj, hogy van aki felébreszt... Én borzasztóan utálok a telefon racsításra ébredni, de ha egy szerető kéz piszkálgatna hajnalban, hogy felébredjek, akkor nem is lenne olyan borzalmas az ébredés...
2018. ápr. 5. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
Este menj haza!
2018. ápr. 5. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor miafhaszért piszkál, szexet akar reggel, vagy csak úgy?

Én is elküldeném a nagyhalálba.

2018. ápr. 6. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!