Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom reggel óta nem ír, pedig Messengeren online van és mindig szokott írni. Most mi van?
bárcsak ilyen problémáim lennének a legnagyobbak az életben bárcsak :)
26/F
Már rettentő unalmas, hogy minden napra minimum 1 olyan kérdés jut, hogy nem válaszolnak pár órán belül, pedig online van.
Kibaxott ideges lennék, ha valaki ezt figyelné és ezzel zaklatna. Igen, hiszti vagy.
N.
Azért szerintem meg lehet érteni. Ő kezdeményez mindig, a barátja soha. Nem azt mondom hogy egész nap egymáson kell lógni de nekem is eszembe jutna, hogy komolyan egyszer sem jutok az eszébe? Ha én nem írnék napokig nem beszélnénk ? Szoval nem kell egyböl lehurrogni.
Én is írok a barátnömnek egy jó reggeltet, ha épp külön aludtunk és jól esik hogy amikor ő kel fel előbb akkor ő ír előbb. Ettől még nem lógunk egymás nyakán egész nap meg abból sincs soha vita ha egyikünk nem válaszol órákig mert tudjuk hogy biztos dolga van. De szerintem jogos elvárás hogy ne csak az egyik fél érdeklődjön már állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!