Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha a barátom azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom azt akarja, hogy vele lakjak a családjánál, én pedig nem akarom?

Figyelt kérdés
Barátomal 1 éve vagyunk együtt, hétvégén szoktunk találkozni, azt mondja neki màr elege van ebből nem akarja így folytatni velem akkar lenni minden nap, mert szeret és komlyan gondolja velem de én nem szeretnék a szüleinél lakni :(, azt mondta hogy add nekem 3 hetet hogy át gondoljam, és ha nem megyek vele maradjak is itt örökké anyámékal :'(. Kérlek segitsetek. Köszi 18/L
2018. ápr. 6. 14:49
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Persze én is vele szeretnék lenni már a kapcsolatunk érdekében, de igy nem tudom nem szeretnék a szüleihez menni. Barátom azt mondja ne úgy képzeljem el mint egy börtönt vagy ijesmi és a szülei normálisak és szeretni fognak, de még soha nem voltam így hogy másnál és nekem ez fura és új lenne és félék is picit ettől...:(
2018. ápr. 6. 15:08
 12/60 anonim ***** válasza:
97%
Te érted amit írunk? Vagy minek írunk, ha el se jut az agyadig? Ne költözz oda, mert nem szeret téged, csak magára gondol. Ezt tudod értelmezni? Miért nem Ő költözik oda hozzátok?
2018. ápr. 6. 15:10
 13/60 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi az, hogy nem jó neki így? Távkapcsolatban éltek vagy mi? Mert ha nem, akkor meg pláne röhejes az egész.
2018. ápr. 6. 15:12
 14/60 A kérdező kommentje:
#10 Ő már az elején le szögezte hogy szó sincs róla hogy ő fog ide költözni hozzánk mert az úgy nem jó a lánynak kell a fiuhozz menni meg a munkája miatt se lehet. Én úgy szeretném hogy külön lakjunk a saját házunkban.
2018. ápr. 6. 15:12
 15/60 A kérdező kommentje:
#12 Értem és szeret engem azért is akarja hogy minden nap együtt legyünk egymással én csak a szüleihez nem szeretnék költözni.
2018. ápr. 6. 15:14
 16/60 A kérdező kommentje:
Azt mondja ha igazán szeretném akkor ez nem érdekelne engem hogy hol csak hogy együtt legyünk végre.:(
2018. ápr. 6. 15:17
 17/60 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ki fizetné a te részedet? Lakhatás, megélhetés, stb

És nem, nem szeret téged, ha kiköt dolgokat és zsarol.. Ez nagyon gáz, iylet nem csinálunk azzal akit szeretünk.

2018. ápr. 6. 15:17
 18/60 A kérdező kommentje:
Nem lehet róla le beszélni azt mondja ez csak így lehet máskép Nem!:( és ezt ő már nem fogja így csinálni tovább mert szeret nagyon és velem akar lenni és meg őrül.😭😭😭
2018. ápr. 6. 15:19
 19/60 A kérdező kommentje:
#17 A szülei nem vesznek el tőle pénzt nem kell úgy semmibe bele adjon barátom meg dolgozik így ő tartana el engem is. Szeretem nagyon így bele fogok meni szerintem😭. Csak 3 hónapig lenne igy míg nem bérélnénk ki saját lakást.:/
2018. ápr. 6. 15:23
 20/60 anonim ***** válasza:
100%
NEM SZERET TÉGED!!! Gondoltam, hogy Ő nem akar hozzád költözni. Könyörgöm ne legyél már idióta. Vajon miért nem akar hozzád költözni? Mert nem szeret téged, neki otthon kényelmes, anyuci szoknyája alatt/mögött. Gondolj már bele, 18 éves vagy, legyen már eszed. Ha szeretne téged, akkor nem zsarolna és odaköltözne hozzád. Ha annyira veled akarna lenni, akkor odaköltözne hozzád, nem keresne kifogásokat. Értsd meg, ha annyira szeretne, akkor nem adna ultimátumot, és nem zsarolna. Még hányszor kell leírnunk, hogy végre eljusson az agyadig?
2018. ápr. 6. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!