Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságos így az anyagiak elosztása?
10-es kérdezőnek.
Ugyes vagy, rávilágítottál a lényegre!
Eddig fel sem tűnt milyen nehéz kérdés is ez valójában.
Viszont megoldas mindig van
Kedves kerdező: beszelgess a paroddal!
*elmondàsa.
Felhívnàm a figyelmet, hogy akkor màr a fenenagy egyenlősèg se jó, ahogy làtom.
A nő a teljes! fizetését adja be, ami a pasi fizujának egyharmada, tehát ugyanannyit adnak be. Látom neked meg a szövegértés nem megy.
Szerintem sem korrekt ez így.. ha a pasi 300at keres, te 100at, akkor adj bele te 70et(esetleg nyolcvanat), ő 100at. Ez az, amit egy korrekt pasi magától felajánlj, és a házimunkát sem várja el cserébe.
Felesleges lovagolni a rezsin, lehet, hogy a nők többet használnak hajszárítasra, de biztos, hogy tévében vagy gépezésben egyenlítenek a férfiak.. viszont sokkal többet esznek, kb 2x annyit, mint egy 50kilós nő. Pláne, ha a gyerekeket is heti 2x vendégüllátjátok.
Szóval korrekt a felezés rezsiben, kajába és 2/3adot várok a pasi részéről, és mondjuk ugyanekkora arányban én vállalom be a főzést, ha a bevásárlás közös.
Sem a cigi, sem a kocsi nem szükséges, egyedül a gytt venném figyelembe, mint kötelező kiadást. A többi az szórakozás, ne rajtam akarja már megspórolni.. .
Szerintem téged nagyon lehúz, akkor is, ha nála laktok. Viszont, ha ő fizeti az albit, akkor csak kicsit húz le.
én nem ertem ezt a pénz dolgot
mondjuk nekem van
en a baratnoimtol sose kertem mert nalam lakik
se viz szamlat se villany szamlaba
huttobol is azt vesz ki mit akar
De most komolyan, mások pusztán azért tartanak el egy nőt, mert az végzi a háztartást egész nap, ez a nő viszont munka mellett végzi a teljes háztartást, és lead havi 100ezret.
Mennyire hülyének kell ahhoz lenni, hogy azt gondoljuk, itt a nő húzza le a pasit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!