Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igazságos így az anyagiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságos így az anyagiak elosztása?

Figyelt kérdés
46/nő vagyok, múlt hónapban költöztünk össze párommal. Ő háromszor annyit keres mint én, de sok a kiadása. Gyerektartás, cigaretta, benzin. Nekem ezek nincsenek. Én beleadom a fizetésem a közösbe, mivel minimálbér nem is tehetek mást. Ö a fizetése 1/3-ad részét adja a közösbe mivel többet keres. Ezt nem tartom teljesen igazságosnak mert a háztartási munkákat én végzem. Arról nem is beszélve hogy az ebédből is amit főzök párom sokkal többet eszik. Véleményekre lennék kiváncsi.
2018. márc. 29. 07:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%

10-es kérdezőnek.

Ugyes vagy, rávilágítottál a lényegre!

Eddig fel sem tűnt milyen nehéz kérdés is ez valójában.

Viszont megoldas mindig van

Kedves kerdező: beszelgess a paroddal!

2018. márc. 29. 08:09
 12/28 Noren1989 ***** válasza:
0%

*elmondàsa.

Felhívnàm a figyelmet, hogy akkor màr a fenenagy egyenlősèg se jó, ahogy làtom.

2018. márc. 29. 08:09
 13/28 anonim ***** válasza:
64%

A nő a teljes! fizetését adja be, ami a pasi fizujának egyharmada, tehát ugyanannyit adnak be. Látom neked meg a szövegértés nem megy.

Szerintem sem korrekt ez így.. ha a pasi 300at keres, te 100at, akkor adj bele te 70et(esetleg nyolcvanat), ő 100at. Ez az, amit egy korrekt pasi magától felajánlj, és a házimunkát sem várja el cserébe.

Felesleges lovagolni a rezsin, lehet, hogy a nők többet használnak hajszárítasra, de biztos, hogy tévében vagy gépezésben egyenlítenek a férfiak.. viszont sokkal többet esznek, kb 2x annyit, mint egy 50kilós nő. Pláne, ha a gyerekeket is heti 2x vendégüllátjátok.

Szóval korrekt a felezés rezsiben, kajába és 2/3adot várok a pasi részéről, és mondjuk ugyanekkora arányban én vállalom be a főzést, ha a bevásárlás közös.

Sem a cigi, sem a kocsi nem szükséges, egyedül a gytt venném figyelembe, mint kötelező kiadást. A többi az szórakozás, ne rajtam akarja már megspórolni.. .

Szerintem téged nagyon lehúz, akkor is, ha nála laktok. Viszont, ha ő fizeti az albit, akkor csak kicsit húz le.

2018. márc. 29. 08:11
 14/28 anonim ***** válasza:
91%
7#-nek nem a matek nem megy, de még az olvasás sem! Olvasd el újra légyszíves a kérdést!
2018. márc. 29. 08:47
 15/28 A kérdező kommentje:
13-as válaszolóval egyetértek, hogy lehet ugyanannyit adni a közösbe amikor a párom jóval többet eszik. Nem albérletben lakunk, az ő lakásában. Autóval is ő jár és fizeti a benzint neki úgy kényelmes. Én nem használok több vizet sem szerintem. A főzés szerintem igenis munka, ennek kompenzálására szeretnék én is saját részre mondjuk havi 20 ezer forintot. Felnőtt gyerekemet segíthetném mondjuk abból. És ha én is dohànyoznék például? Gondolom nem tenne ki az utcára. Akkor azt is meg kellene oldani a közös pénzből.
2018. márc. 29. 08:50
 16/28 anonim ***** válasza:
82%

én nem ertem ezt a pénz dolgot

mondjuk nekem van

en a baratnoimtol sose kertem mert nalam lakik

se viz szamlat se villany szamlaba

huttobol is azt vesz ki mit akar

2018. márc. 29. 09:26
 17/28 anonim ***** válasza:
18%
Gyerekek itt az élő példa miért kell megválogatni milyen nővel jön össze az ember. Figyeljétek csak, a csaj odaköltözött egy nála sokkal jobban kereső férfihoz, majd keresi az indokokat, gyártja az ideológiát miért olyan "rossz" az ő helyzete. Persze egy kis pénz egyből megoldaná...
2018. márc. 29. 09:39
 18/28 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, melyik független pasi nem költöztetne magához egy nőt, aki főz mos rá és takarítja a pasi házát, miközben van ám korlátlan szex is, és az összes pénzét is leadja?
2018. márc. 29. 09:42
 19/28 anonim ***** válasza:
77%

De most komolyan, mások pusztán azért tartanak el egy nőt, mert az végzi a háztartást egész nap, ez a nő viszont munka mellett végzi a teljes háztartást, és lead havi 100ezret.

Mennyire hülyének kell ahhoz lenni, hogy azt gondoljuk, itt a nő húzza le a pasit?

2018. márc. 29. 09:44
 20/28 anonim ***** válasza:
Amit én tervezek majd és nektek is jó lehet mert ez az igazságos. Van egy kb havi költség amit költötök rezsire, kajára. Bér arányosan fizessetek vagyis mindkettőtök bérét ugyan olyan arányban terhelje. Pl 200 000 kell havonta, te keresel 100-at, ő 300-at akkor te fizess 50-et ő meg 150-et kb. Ez így neki így is lényegesen nagyobb költség de arányos. Így is sokkal több marad neki de ezért tanult és megdolgozott. Ez nem egyenlő de igazságos azt hiszem.
2018. márc. 29. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!