Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, csajok. Nálatok mi az a kereset, amit elvártok egy férfitól?
Figyelt kérdés
Írjatok kort is, mert fontos itt, hogy melyik korosztályról van szó nálatok. Én első munkahelyemen átlag nettó 180-at keresek OKJ-val 21 évesen, de túlórázva 220-ig is fel tudom vinni. Aki hosszú párkapcsolatot szeretne, annak mi az a kereset, amit elvár?2017. aug. 19. 11:37
1/27 anonim válasza:
180-220 vidéken elvárásoktól független egy jó fizu.
Bocs, hogy férfiként írtam.
31/f
2/27 anonim válasza:
1#, semmi baj, mert amúgy sem értelmezhető.
Kapcsolat 2 személyiség egymást kezeléséről szól. Nincs benne elvárás, nem hogy elmén kívüli tényezőbeli elvárás.
3/27 anonim válasza:
Red. Te ma ballábbal keltél vagy mi van ? :D
31/f
5/27 A kérdező kommentje:
Nem mondd, hogy nincs pénzbeli elvárás szeretetnél. Fiatalon, amikor még iskolásokról van szó, akkor persze nincsen. De ha valaki dolgozik, meg akar élni, annál már számít.
2017. aug. 19. 11:54
6/27 anonim válasza:
Annyit, hogy ne kelljen eltartani, lehessen helyekre menni felesben.
(Gyereket nem akarok.)
30N
7/27 anonim válasza:
Annyi amennyivel magát el tudja látni, plusz tudunk félretenni valamennyit minden hónapban. Nekem több nem kell, nem várom el, hogy engem is eltartson, nekem is van munkám.
8/27 anonim válasza:
350-400 körül keresek, szóval ennyi. Kérdés, akarsz-e még tanulni vagy milyen terveid vannak a jövőre, úgy 30 felett.
9/27 anonim válasza:
30 felett, ha már nem pályakezdőkről beszélünk, Budapesten reális a 350-400, mint elvárás.
Vidéken, vagy olyanoknál, amik még az első éveiket töltik a munka világában, azért elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!