Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, csajok. Nálatok mi az a kereset, amit elvártok egy férfitól?
Figyelt kérdés
Írjatok kort is, mert fontos itt, hogy melyik korosztályról van szó nálatok. Én első munkahelyemen átlag nettó 180-at keresek OKJ-val 21 évesen, de túlórázva 220-ig is fel tudom vinni. Aki hosszú párkapcsolatot szeretne, annak mi az a kereset, amit elvár?2017. aug. 19. 11:37
21/27 anonim válasza:
Én nettó 5-600 körül keresek itthon, de még ezt is keveslem. Sajnos ahhoz, hogy elérj egy minimális egzisztenciát itthon, ahhoz olyan nettó 1-2-t meg kell keresni.
Egy mini lakás 30 milliónál kezdődik, egy albérlet 200-nál.
22/27 anonim válasza:
Hagyd már, itt az összes billentyűzethuszár és netes bizniszvumen félmillió fölött keres :D :D
23/27 anonim válasza:
Minimális egzisztenciához havonta milliókat kell keresni? :D Ne nevettesd már ki magad!
Egy "mini" lakás Budapesten is 15-17 millió forint, vidéken pedig van olyan megye, ahol ennek a fele, harmada! 30 millióért olyan lakást veszek neked, hogy bekakálsz, és még az unokáiddal is együttélhetsz benne.
24/27 anonim válasza:
Már kezdtem izgulni, hogy a hajléktalanok után én vagyok a legcsóróbb Pesten.
25/27 anonim válasza:
kb mint az enyém, 3-400 ezer között
26L
26/27 anonim válasza:
47 éves vagyok. Sosem vártam el egy férfitól, hogy ennyit-vagy annyit keressen. Ha a világ összes pénze az övé de egyébként undorodom tőle, akkor halott az ügy. Szerintem egy nő vagy férfi se maszturbál arra, hogy de jó, 200-at keres egy hónapban! Találj egy lányt akivel megértitek egymást a pénz úgysem az első talin fogjátok kibeszélni. Jézus, mi van veletek fiatalokkal, hogy csak a pénz számít a kapcsolatban! Elárulom, pont az nem!
27/27 anonim válasza:
netto 1.2-2.4 között keresek, átlag 1.5M. Drágalátos exemnek még ez is kevés volt, őt nem érdekli a pénz, de ravak kád az legyen, különben nem ház a ház..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!