Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, csajok. Nálatok mi az a kereset, amit
elvártok egy férfitól?
Én 240-260 között keresek, énnél sokkal kevesebbet ne keressen ő sem. 220 még belefér. Ha sokkal kevesebbet keresne, az se lenne igazából kizáró ok, de akkor ragaszkodnék a külön kasszához, mert nem szeretnék senkit eltartani. /ha sokkal töbet keresne a parom, mint én, akkor is külön kasszán lennénk./
32N
2017. aug. 19. 12:49
Annyit keressen, hogy ne kelljen eltartanom, és közös kasszán tudjunk élni. 25N
2017. aug. 19. 12:54
Budapesten 180-200 a minimum, huszoneves palyakezdonel. Ha mar csaladot akarunk, akkor 300.
2017. aug. 19. 12:54
14/27 A kérdező kommentje:
Érdekes elvárésok, de köszönöm a választ. Nekem anyám tanítóként keres 220-at, apám honvédségnél szintén kb enyit keres, meg maszekol néha. Szóval a 300ast kicsit soknak tartom, de még aránylag ok, de a 350-400 már rohadtul sok. Ezek elég komoly anyagi kritériumok. Én már várólistán vagyok egy olyan pozícióva ami alaphangon kb 250-et fizet, és ezen tudok majd nyomni túlórákkal. Ha én oda bejutok tuti nem váltok munkahelyet. Jelenleg, amíg nen kerülök abba a pozícióba, még nem viztis hogy maradok. Szerintem ha mindkét fél keres 250-et az bőven elég a megéléshez és félrerakáshoz, de még pályakezdőként biztos én nem értek hozzá.
Neked eleg, de nem mindenki azon a szinvonalon akarja leelni az eletet, hogy evi egy Balatonka, a gyerek kapja majd a nagymama megunt 10 eves okostelefonjat es tarsai.
2017. aug. 19. 13:08
az elvárásom,hogy ő legyen elégedett a fizetésével.
ha én 180at keresnék én már több mint elégedett lennék, ez a nagy célom hogy legalább a 160-180at megüsse a fizetésem.
25 vagyok
2017. aug. 19. 13:12
17/27 A kérdező kommentje:
Milyen azon a színvonalon? Ha körbenézel a világban, lehet, hogy európához képest meg Usához képet nem élünk annyira jól, de az Afrikai, Dél-Amerikai, és Ázsiai országokhoz képest sokkal jobban élünk. A Rhodosi nyaralás, meg drága kocsik stb az szerintem nem kell hogy alap legyen. Ez nekem elég sekélyesnek tűnik. Nyilván a jó, ha többet keres az ember, de szerintem van egy szint amit el kell érni, az felett pedig már csak a ráadás. A szüleim képesek voltak új autót venni, ruhát venni rám és öcsémre, nyaralni jártunk/járunk... (ezek nyilván régebben, amikor én még tanultam)
Kerdezo, azok a szamok amiket irtal szerintem realisak. Ennyibol plusz a jovendobelid hasonlo keresetebol csaladot is lehet alapitani. Ne aggodj, rendben vagy.
2017. aug. 19. 13:37
Itt mindenki milyen jól keres 400 nettoban, csak nem Magyarországon, hanem a külföldön megkeresett alapbért átszámítjátok forintba.
2017. aug. 19. 13:52
Szerintem rendben van a fizud. Én is ennyit keresek, a férjem nettó 200-at és tök jól megvagyunk. Van egy gyönyörű kislányunk, egy szép kertes házunk (igaz hitelből) és van egy kocsink. Simán jut mindenre,ami kell.(Vidék) 30N
Off: Amúgy én is meglepődöm, hogy itt mindenki 400-at keres. Hol van akkor az a nagy szegénység amiről mindenki beszél....
2017. aug. 19. 14:44
Kapcsolódó kérdések: