Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a gyors összeköltözésekről?
Mondjuk ha valaki neten megismer valakit, 1 hónapig beszélgetnek, találkoznak, összejönnek, majd pár hét múlva már össze is költöznek?
Mennyire szokott ez jól elsülni? (Nem az én történetem, csak kiváncsi vagyok ti hogy látjátok)
20-24 évesekről van szó
Jól van, akkor koltozzel össze idegenekkel 1-2 hónap után, de ne gyere ide sírni aztán, hogy lehuztak, megloptak, atvertek, nem tudod kidobni, nem tudsz tőle megszabadulni.... Stbstb.
Házasság?
Látom nem érted a viccet :D
Nem,mert total nem illet ide :D
Mint mar 2x is leirtam, kb fel evet tartok idealisnak. Egyebkent nem tudom milyen korokben mozogsz, ahol ilyesmi elofordul, nos velem, de még a kozeli es tavoli ismeretsegi koromben sem tortent soha még csak hasonlo sem. Biztos hogy vannak ilyen emberek es elofordul az amit leirsz, ilyen alkoholista/drogos/erzelmi es ertelmi intelligencia nulla/nulla emberismerettel rendelkezo/brutal naiv,ha a csillagokat ledumaljak nekik az egrol elso szora elhisznek mindent stb stb szintu emberek koreben tuti gyakran elofordul. Hat, en nem ilyen korokben mozgok. Azok a pasik (vagy akár nok) akik ilyesmire kepesek, azok valoszinu altalaban a gyenge, aldozat tipusu, naiv, konnyen kaphato, buta, ostoba, eletkeptelen, konnyen atverheto tipusu "aldozatokat" keresik. Na, hat en nem ez vagyok. Nyilvan aki ilyen, az inkabb ne is keresgeljen maganak part, mert a vege igy is ugy is az lesz, hogy atverik vagy kihasznaljak. Vannak kifejezetten ilyen tipusu emberek, akikkel mindig ilyen tortenik, lehet te is kozejuk tartozol, azert feltetelezed egybol, hogy ki akarnak rabolni meg stb
Nem, velem nem történt meg ilyen, és a környezetemben sem sűrűn, de hallani ezt azt, és elég, ha 1x bexopod.
Fel evet én kevésnek tartok, szerintem minimum 1 év, de úgysem fogunk egyetérteni :D
Ha neked elég pár hónap, hogy osszecuccolj vkivel, hát lelked rajta.
És nem feltétlenül csak arra gondoltam, hogy 1 hét múlva eladja a vesed....
Lehet, te nem vagy naiv, hiszékeny, de bárkit be lehet "hulyiteni".... feltéve, ha nem vmi szociopata :D
Szal érted :D
"Nyilvan aki ilyen, az inkabb ne is keresgeljen maganak part, mert a vege igy is ugy is az lesz, hogy atverik vagy kihasznaljak."
Hangsúlyozom, nem tartozom közéjük, de ez nem volt szép.
Ugye tudod?
Normális emberek esetében igen, osszekoltozhettek pár hónap után is, csak a világ sajnos nem ilyen, hogy csak jó emberek vannak.
Ha vkivel az ember osszekoltozik, szorosabbra fűzi a kapcsolatot, az nem fél év után teszi, aztán ha, nem jön be, johet a következő, mint egy lottoszelveny :D
Kérem a következőt...
De lehet én látom rosszul 🤔
Ideális esetben tényleg azok a legnagyobb problémák, amiket fentebb írtál.
Mi is neten ismerkedtünk meg, 4 hónap után összeköltöztünk, azóta eltelt egy hónap, és azóta is tökéletes minden :)
22n, 28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!