Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok a gyors összeköl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a gyors összeköltözésekről?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha valaki neten megismer valakit, 1 hónapig beszélgetnek, találkoznak, összejönnek, majd pár hét múlva már össze is költöznek?

Mennyire szokott ez jól elsülni? (Nem az én történetem, csak kiváncsi vagyok ti hogy látjátok)

20-24 évesekről van szó

2018. febr. 20. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7-es tejoeg :D fogod is amit irkalsz?? Hogy a banatba jon ide a hazassag??? :D joooisten.. A hazassag akkor jon letre (mar ugy normal esetben), amikor nagyon jol ismerem a masikat, es minden hibajaval egyutt szeretem a masikat es vele akarom leelni az eletem. Hazassagrol en pl also hangon 3-4 even belul el sem gondolkodnek. Es hogyan ismered meg a masikat? Ha egyutt elsz vele. Tapasztalat. Volt akivel kb 2honap egyuttlet utan osszekoltoztunk, majd még 3 es fel evig egyutt voltunk, es volt, akivel tobb mint 1evig egyutt voltunk nagy szerelemben es boldogsagban, majd osszekoltoztunk, es 2 honapon belul szetmartuk egymast, mert az egyuttelesnek vannak szabalyai, amik ha nagyon elternek a ket felben, nem biztos, hogy kozos nevezore hozhato. Es azt nem irtam h par nap ismeretseg utan ossze kell koltozni valakivel, fel evet tartok kb idealisnak. Ne mondd mar h felnott emberek annyi ido alatt nem tudjak eldonteni, hogy latnak e komolyabb lehetoseget a kapcsolatban vagy nem. Es kihangsulyozom megegyszer, hogy komoly felnott emberekrol beszelek, akik komoly kapcsolatot keresnek, es hosszu tavban gondolkodnak. Nyilvan aki tudja h még 'elni',szeretne, egyaltalan nem akarja lekotni magat komolyabban egy jopar eves tavlatban, ez nem arra vonatkozik. En pl 29eves vagyok, eleve majd ha gyereket szeretnek, azt minimum 4-5eves kapcsolatban, mert annyi ido utan is ha megvan az osszhang, azt lehet mondani, hogy oda mar lehet vallalni gyereket. Na de hogy ismerjem meg a masikat, ha 2evig csak randizgatunk kb? Nekem ez a tini koromat juttatja eszembe, amikor heti 1x-2x ott aludtunk egymasnal es annyi.
2018. febr. 21. 18:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Jól van, akkor koltozzel össze idegenekkel 1-2 hónap után, de ne gyere ide sírni aztán, hogy lehuztak, megloptak, atvertek, nem tudod kidobni, nem tudsz tőle megszabadulni.... Stbstb.

Házasság?

Látom nem érted a viccet :D

2018. febr. 22. 00:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem,mert total nem illet ide :D

Mint mar 2x is leirtam, kb fel evet tartok idealisnak. Egyebkent nem tudom milyen korokben mozogsz, ahol ilyesmi elofordul, nos velem, de még a kozeli es tavoli ismeretsegi koromben sem tortent soha még csak hasonlo sem. Biztos hogy vannak ilyen emberek es elofordul az amit leirsz, ilyen alkoholista/drogos/erzelmi es ertelmi intelligencia nulla/nulla emberismerettel rendelkezo/brutal naiv,ha a csillagokat ledumaljak nekik az egrol elso szora elhisznek mindent stb stb szintu emberek koreben tuti gyakran elofordul. Hat, en nem ilyen korokben mozgok. Azok a pasik (vagy akár nok) akik ilyesmire kepesek, azok valoszinu altalaban a gyenge, aldozat tipusu, naiv, konnyen kaphato, buta, ostoba, eletkeptelen, konnyen atverheto tipusu "aldozatokat" keresik. Na, hat en nem ez vagyok. Nyilvan aki ilyen, az inkabb ne is keresgeljen maganak part, mert a vege igy is ugy is az lesz, hogy atverik vagy kihasznaljak. Vannak kifejezetten ilyen tipusu emberek, akikkel mindig ilyen tortenik, lehet te is kozejuk tartozol, azert feltetelezed egybol, hogy ki akarnak rabolni meg stb

2018. febr. 23. 01:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Amugy normalis ember ilyen osszekoltozes temaban olyan dolgoktol fel, hogy a masikkal hogyan fognak kijonni egyutt elve, a takaritasbol nem lesz e verre meno harc (ha a par egyik tagja esetleg kicsit rendetlenebb), nem fog e belefasulni a kapcsolat a szurke hetkoznapokba, stb. Ilyet, hogy az ember azert csak evek utan koltozik ossze a parjaval, mert attol tart, hogy majd kirabolja meg hasonlok ez teljesen nonszensz :D aki azt feltetelezi sajat magarol h olyan ertelmi szinten all, hogy egy ilyen tipusu embert kepes kifogni, hat mint irtam, azt ugyis at fogjak verni
2018. febr. 23. 01:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem, velem nem történt meg ilyen, és a környezetemben sem sűrűn, de hallani ezt azt, és elég, ha 1x bexopod.

Fel evet én kevésnek tartok, szerintem minimum 1 év, de úgysem fogunk egyetérteni :D

Ha neked elég pár hónap, hogy osszecuccolj vkivel, hát lelked rajta.

És nem feltétlenül csak arra gondoltam, hogy 1 hét múlva eladja a vesed....

Lehet, te nem vagy naiv, hiszékeny, de bárkit be lehet "hulyiteni".... feltéve, ha nem vmi szociopata :D

Szal érted :D

2018. febr. 23. 04:46
 16/17 anonim ***** válasza:

"Nyilvan aki ilyen, az inkabb ne is keresgeljen maganak part, mert a vege igy is ugy is az lesz, hogy atverik vagy kihasznaljak."

Hangsúlyozom, nem tartozom közéjük, de ez nem volt szép.

Ugye tudod?

Normális emberek esetében igen, osszekoltozhettek pár hónap után is, csak a világ sajnos nem ilyen, hogy csak jó emberek vannak.

Ha vkivel az ember osszekoltozik, szorosabbra fűzi a kapcsolatot, az nem fél év után teszi, aztán ha, nem jön be, johet a következő, mint egy lottoszelveny :D

Kérem a következőt...

De lehet én látom rosszul 🤔

Ideális esetben tényleg azok a legnagyobb problémák, amiket fentebb írtál.

2018. febr. 23. 04:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi is neten ismerkedtünk meg, 4 hónap után összeköltöztünk, azóta eltelt egy hónap, és azóta is tökéletes minden :)

22n, 28f

2018. márc. 4. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!