Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol a helyzetrol?
Oktoberben osszekoltoztunk a baratommal.
Nem vagyunk kozos kasszan, minden felesbe fizetunk. A bevasarlast, a rezsit mindent..
December elejen vett egy kiskutyat, akit kb csak en rendezek. En takaritok utana stb.. o ra csak annyi jut hogy jatszik vele.
En is dolgozom, napi 8orat.
Mellette en fozok, mosok, takaritok.. mindnet en csinalok.
O kb semmit, de 3 szor annyit keres mint en. Aztmondja, hogy miattunk dolgozik egyutt, en kb dupla muszakban dolgozok. De nem veszem eszre hogy en jobban elnék mert o miattunk sokat dolgozik.
Hisz mindent felezunk..
Ne hari, de miért végzed egyedül a házimunkát?
Mégis milyen alapon várja el? Ezt beszéljétek meg és felezzétek a teendőket.
Én tuti nem csinálnám azt, amit te.
Összeköltözés előtt nem beszéltétek meg a munkamegosztást?
"ha pl. lakás önrészre teszi félre, az is más.)"
Miért más? Ha ő veszi, az övé lesz.
Minden költséget feleztek, ugyanannyit, ha nem többet dolgozol és emellett az összes házimunkát te csinálod, mint egy rabszolga? Az fel sem merült, hogy abban is igazságosan osztozzatok? A kutya meg ha ő szerezte be az ő felelőssége. Vagy nem is akarja kivenni a részét ebből? Ez egy nagy gyerek, te meg a pótanyja vagy, kitörlöd a sggét is, elé rakod a kaját és még meg is dughat.
Miért vagy vele?
Elmondanád miért hagyod, hogy ez a barom cselédnek használjon? Nem tűnik fel, mennyire kihasznál?
Nem tudom miért vagy együtt egy ilyen alakkal, de az a minimum, hogy nagyon gyorsan meghúzod a határokat és nem hagyod, hogy egy ilyen utolsó lábtörlőnek kezeljen. ha meg nem tetszik neki, akkor menjen szépen a p**csába.
leülteted, megmondod, hogy kassza feles, akkor a házimunka is, és leírod, hogy ő mit csinál.
Az alap, hogy leviszi a kutyát, hisz ő vette nem?!
Ha nem változtat, költözz el.
5-nek: ha mondjuk megházasodnak addig, akkor kettőjüké lesz, arra gondoltam.
Nálunk a vőlegényem tart el, nappalira járok egyetemen, és közben szépen félre tud tenni, mert jól keres. Esküvő után veszünk lakást, kettőnk nevére. (Arra gondoltam, hátha a kérdezőnél is így lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!