Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondoltok a helyzetrol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a helyzetrol?

Figyelt kérdés
Van egy 30-hoz kozelito par ket eve jarnak. A fiu mindig azt mondta a lanynak hogy komoly kapcsolatot szeretne. Ugy terveztek hogy nyaron osszekoltoznek. De a fiu kilepet a kapcsolatbol annak ellenere hogy nem veszekedtek es nem ereztete semmivel hogy mar nem mukodik a kapcsolat.
2014. márc. 29. 11:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem értem az ilyen kérdéseket.

Valami gond csak volt azzal a kapcsolattal, ha az egyik fél ennyire kellemetlenül érezte magát benne. Ezt sosem tudom elhinni, hogy nem tűnik fel.

Mellesleg 30 felé közelítő "fiú"? :D

2014. márc. 29. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Fiú,lány?30 évesen?Az igen!

Hát az a fél,aki nem tett a másikért semmit(és nem is kereste),az nem szerette a partnerét.Ennyi az egész,semmi különös.

2014. márc. 29. 12:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan dolog, hogy nem lehet számon kérni. Ha nem, akkor nem.

Valószínűleg megijedt, és nem akarja még elkötelezni magát.

2014. márc. 29. 12:13
 4/12 anonim ***** válasza:
11%

30 felé közelítő fiú? Igen, vannak, akik később érnek.

Mellesleg egy fórumon olvastam egy középkorú hölgy bemutatkozását, ami úgy szólt, hogy "52 éves csajszi vagyok" :)

2014. márc. 29. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:

"Nem értem az ilyen kérdéseket.

Valami gond csak volt azzal a kapcsolattal, ha az egyik fél ennyire kellemetlenül érezte magát benne. Ezt sosem tudom elhinni, hogy nem tűnik fel.

Mellesleg 30 felé közelítő "fiú"? :D"

Én meg az ilyen válaszolókat nem értem. Miért is mindig a nőt kell hülyének nézni? :D

És mit nem lehet ilyen kérdésen érteni?

Azért, mert te hasonlót se éltél át, sokan sajnos igen és kb. csak a találgatás maradhatott meg, h mi történt.

Amúgy szerintem a pasi csak hitegette a nőt, egy ideig szórakozott vele, aztán meg sunyin lelépett, mielőtt valóban komolyra fordultak volna a dolgok. Tenni nem lehet semmit...sajna nagyon jól tudnak színészkedni a pasik.

2014. márc. 29. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Számon kérni, erőltetni érzéseket valóban nem lehet, a lelépés módját megkérdőjelezni már annál inkább. Létezik korrektebb módja is a végnek, ő nem egy ilyen partner volt, ez nem egy ilyen kapcsolat volt ezek szerint, ahol ez abszolválásra kerülhetett volna. A kérdés nekem is hiányosnak hat: mit vár ilyenkor a kérdező? Léleknyugtató nagyáltalánosságokat? Találja ki a többi a múltjukat, az okokat? Nem a kapcsolatban szereplő felek tudják ezt legjobban? Még ha valami konkrétum lenne.. Hajam égnek áll. De legalább nem születendő gyermekek sorsáról döntünk. Ne érten félre senki, együttérzésem és minden empátiám a kérdező felé, de nekem annyira semmibe lógó felvetés az ilyen.
2014. márc. 29. 12:25
 7/12 anonim ***** válasza:
#5, de megkérdezni a pasit, na azt, AZT nem. Inkább itt kollektív fetrengeni. Nincsenek hülyének nézve a nők, de ennek így nem sok értelme van, lássuk már be.
2014. márc. 29. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha csak annyiról lenne szó, h megijedt, mert még nem költözne össze, mert az már nagy elkötelezettség lenne neki, akkor azt még pasik meg bírják mondani. Nekem nem egy meg mondta, persze egy alap járaton veszekedős típusú nő felé már nem merik.
2014. márc. 29. 12:31
 9/12 anonim ***** válasza:

7: hogy kérdezze meg a pasit, ha lelépett? :D

Akik így lép ki egy kapcsolatból az még a telt se veszi fel utána nem, h megkérdezze, sőt általában mailre se válaszolnak.

2014. márc. 29. 12:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tök egyértelmű volt a kérdés. Nem kell mindig minden mögött részleteket keresni. :D
2014. márc. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!