Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a helyzetrol?
Nem értem az ilyen kérdéseket.
Valami gond csak volt azzal a kapcsolattal, ha az egyik fél ennyire kellemetlenül érezte magát benne. Ezt sosem tudom elhinni, hogy nem tűnik fel.
Mellesleg 30 felé közelítő "fiú"? :D
Fiú,lány?30 évesen?Az igen!
Hát az a fél,aki nem tett a másikért semmit(és nem is kereste),az nem szerette a partnerét.Ennyi az egész,semmi különös.
Ez egy olyan dolog, hogy nem lehet számon kérni. Ha nem, akkor nem.
Valószínűleg megijedt, és nem akarja még elkötelezni magát.
30 felé közelítő fiú? Igen, vannak, akik később érnek.
Mellesleg egy fórumon olvastam egy középkorú hölgy bemutatkozását, ami úgy szólt, hogy "52 éves csajszi vagyok" :)
"Nem értem az ilyen kérdéseket.
Valami gond csak volt azzal a kapcsolattal, ha az egyik fél ennyire kellemetlenül érezte magát benne. Ezt sosem tudom elhinni, hogy nem tűnik fel.
Mellesleg 30 felé közelítő "fiú"? :D"
Én meg az ilyen válaszolókat nem értem. Miért is mindig a nőt kell hülyének nézni? :D
És mit nem lehet ilyen kérdésen érteni?
Azért, mert te hasonlót se éltél át, sokan sajnos igen és kb. csak a találgatás maradhatott meg, h mi történt.
Amúgy szerintem a pasi csak hitegette a nőt, egy ideig szórakozott vele, aztán meg sunyin lelépett, mielőtt valóban komolyra fordultak volna a dolgok. Tenni nem lehet semmit...sajna nagyon jól tudnak színészkedni a pasik.
7: hogy kérdezze meg a pasit, ha lelépett? :D
Akik így lép ki egy kapcsolatból az még a telt se veszi fel utána nem, h megkérdezze, sőt általában mailre se válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!