Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a helyzetrol?
"Amúgy szerintem a pasi csak hitegette a nőt, egy ideig szórakozott vele, aztán meg sunyin lelépett, mielőtt valóban komolyra fordultak volna a dolgok. Tenni nem lehet semmit...sajna nagyon jól tudnak színészkedni a pasik."
Kezdjük ott, hogy nem a nőket nézem hülyének, jómagam is nőnemű vagyok.
Az olyan nőket nézem hülyének, mint te és a kérdező, akik nem tudnak különbséget tenni a "jóóólvandrágám majd lesznek babócák meg házasság meg minden" és a komoly szándékok között.
Mit értesz az alatt, hogy "kilepet a kapcsolatbol?"
Mert nem mindegy, hogy lelépett, és nyoma sincs, azt sem mondta, hogy csá, vagy az, hogy kilépett, azaz szakított.
Egyébként mit gondolok a helyzetről?
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel van együtt, ha neki elég volt, akkor szakít, ennyi. Az, hogy nem veszekedtek, az nem jelenti azt, hogy jó volt a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!