Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok errol a helyzetrol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol a helyzetrol?

Figyelt kérdés

Tobb mint 1 eve tart ez a helyzet es nem tudom mar hova tenni, ezert is erdekel a ti velemenyetek hatha kulso szammal jobban atlatjatok. Tobb mint 1 eve megismertem egy ferfit, akirol tudni kell, hogy igencsak el van engedve, eli az eletet. Mikor megismerkedtunk egyaltalan nem vettem komolyan, de sokat beszelgettunk es egyre szimpatikusabb lett, majd sok ido utan megszerettem. Beszeltem az erzeseimrol, ekkor persze megilyedt es tovabb allt. Kis ido utan persze felkeresett, hogy sajnalja es megbanta, de egy jo darabig nem akartam hallani felole. Utana megint elkezdtunk beszelgetni. Hozzateszem baromi jokat es sokat tudunk beszelni, persze a szex is jo. Tegnap fehivott hogy szeretne velem atbeszelni es eljonni ertem es fozne is egyet. Belementem, hisz erdekel meg. Tobbnyire megtudtuk beszelni, de bennem hogy volt hogy biztos a szexert hivott at, de nem, megcsak probalkozni sem probalkozott. Mit akarhat tolem?

Hozzateszem, egy nagyon vonzo ferfi, penze is van, sok mindenkit megkaphatna.. akkor miert nem keres mast?

2017. okt. 4. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megbeszéltétek biztosan elmondta hogyan érez veled kapcsolatba. Ez kétesélyes, vagy jó barátjának tart és azért nem csak a szexre hajtott, vagy hivatalosan is kapcsolatot akar tőled.
2017. okt. 4. 08:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Osztom az 1#- es véleményét...de kommunikálj vele arról, hogy mit akar.
2017. okt. 4. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:

>Mit akarhat tolem?

Minek van szád, ha nem használod? Eszedbe sem jut, hogy esetleg nem magadban kéne kombinálni, hanem megbeszéln, megkérdezni? A kommunikáció a párkapcsolat legfontosabb eszköze, ha már most képtelen vagy rá, akkor ne is kezdd el.

2017. okt. 4. 11:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Epp ez az, barmit megtudok vele beszelni de ezt nem! Azt erzem o meg elni akar de nem szeretne elvesziteni, ezert nem tudjuk ezt megbeszelni.
2017. okt. 4. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!