Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol a helyzetrol?
Figyelt kérdés
Van egy srac akit megismertem 2 honapja. Mindennap beszeltunk, talalkoztunk. Nagyon jol ereztem magam vele mindig es szerintem o is velem. En kezdek iranta tobbet erezni.. eszrevettem, hogy az utobbi idobe mas lett.. leirtam,oszinten hogy mit erzek, megkerdeztem hogy o mit erez.. nem tudja mert szeretne hogy vele legyek de ugyanakkor elvan az o kis eletevel is. Azota is beszelunk, tobbnyire en keresem. Mit tegyek? Mit tanacsoltok?2016. nov. 2. 05:45
1/3 anonim válasza:
Barátzónába kerültél!
Az esetek túlnyomó többségében egy férfival szokott ez történni.
Mit tanácsolok? Ismerkedj más férfival, gyakorlatilag szabad az utad, senki sincs, aki visszatartana. Ne vesztegesd sokáig az idődet, mert abból nem lesz semmi és az évek csak múlnak, csak múlnak, csak múlnak.... . Akivel most beszélgetsz, azzal semmi sem lesz, kár reménykedni miatta (ezt nem bántásból írom, hanem tapasztalatból. Igaz, voltam olyan hülye, hogy nem egyből tértem a tárgya, pedig jó lett volna, különben nem szívtam volna akkorát).
31/F
2/3 anonim válasza:
Kiteritetted a lapjaid, nem mozdult rá.
Hagyd a fenébe, keress mást.
#1 jól írta, barátzona.
3/3 anonim válasza:
Ha össze akarsz jönni valakivel, de ő veled nem, az nem barátzóna. Azt úgy hívják, "így jártál".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!