Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok a gyors összeköl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a gyors összeköltözésekről?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha valaki neten megismer valakit, 1 hónapig beszélgetnek, találkoznak, összejönnek, majd pár hét múlva már össze is költöznek?

Mennyire szokott ez jól elsülni? (Nem az én történetem, csak kiváncsi vagyok ti hogy látjátok)

20-24 évesekről van szó

2018. febr. 20. 20:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat jövőjét semmiben nem befolyásolja, ha összeilletek, így is jó lesz, ha nem illetek, akkor meg összeköltözés nélkül maximum később derült volna ki.
2018. febr. 20. 20:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez pontosan így történt. Azóta eltelt pár év és házasok vagyunk.

Mi nagyon szerelmesek voltunk és vagyunk is a mai napig. De szerintem minden kapcsolat más.

2018. febr. 20. 20:49
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Ember függő. Ismerek olyanokat, akiknek egy viharos szakítás lett a vége az összeköltözés után 1 hónappal és ismerek olyanokat is, ahol azóta már továbbköltöztek egy nagyobb házba és megszületett a kislányuk. :)
2018. febr. 20. 20:53
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem felnott embereknel ha komoly, hosszu tavu kapcsolatban gondolkoznak, nem erdemes sokaig huzni az osszekoltozest, mert ott derul ki minden. Persze legyen meg a randizos, ismerkedos idoszak, de ha minden stimmel a ket ember kozott, akkor kb egy fel ev utan realis az osszekoltozes
2018. febr. 20. 22:08
 5/17 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem kb minimum1 évig nem árt járni összeköltözés előtt,és lehet keveset mondtam.

Most hagyjuk a véletlenül jól elsült gyors összeköltözés utáni kapcsolatokat,mert elenyésző.

Normális,felelős felnőtt nem cuccolé össze kb 1 hónap után egy "idegennel".

Sokszor több év is kevés,hogy igazán megismerjünk vkit.........

2018. febr. 20. 22:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy tobb ev is keves valaki megismeresehez, foleg ha csak heti par alkalommal osszejatogatnak.. Ezert nem kell nagyon sokaig huzni az osszekoltozest, mert lehet, hogy akivel osszejarogatva halal jol kijottok, egyutt elve 1 honap utan kinyirjatok egymast, mert az egyutteles total mas, es igenis ott jonnek ki igazan a dolgok, hogy ki milyen, es mukodik e a kapcsolat. Minek huzni egymas idejet evekig, ha hamarabb is kideritheto, hogy mi a helyzet?
2018. febr. 20. 23:59
 7/17 anonim ***** válasza:

#6 és házasodjanak is össze pár hónap után,nem ? :D

Hagyjuk már ezt a hülyeséget.

Nagyon sok veszéylt rejthet,egy idegennel való összeköltözés,ne beszélj már baromságokat.

2018. febr. 21. 01:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Múltkor volt egy ilyen kérdés is, hogy összeköltözés után a srác lelépett a lány bankkártyájával egy "bocsi" smsm kíséretében. Tényleg nem árt kicsit elővigyázatosabbnak lenni. Szerintem sem kell ezt elkapkodni, legalább egy fél év-év együttjárás nem árt előtte. Mi speciel 3 évig jártunk együtt összeköltözés előtt, addigra értünk meg rá. De ennyi idő alatt annyira kiismertük egymást, hogy az égvilágon semmi meglepetés nem ért minket összeköltözés után. 26/N
2018. febr. 21. 06:07
 9/17 anonim ***** válasza:

Mi kb. 30 nap együtt töltött idő után költöztünk.

Jó, előtte 7 hónapig meg távkapcsolat alatt is naponta több órát cseteltünk.

Ennek lassan másfél éve, köszi, szuperül megvagyunk. :)

28-34 éves prá

2018. febr. 21. 17:00
 10/17 anonim ***** válasza:
8-as az kamu volt vszeg.
2018. febr. 21. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!