Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kassza hogy legyen ha nem engedi meg a párom?
Barátommal 3 éve vagyunk együtt most tervezzük az összeköltözést
Ismerem őt nagyon sokszor vitatkozunk a pénzen úgy hogy még külön kasszán is vagyunk mindenbe beleköt hogy minek megyek fodrászhoz amikor most voltam ( 1 évbe 2x járok) felesleges dologra ne költsem el a pénzem
Én tudok sporolni a pénzzel nem mint ő
A barátom költhet ruhára edzőteremre szolira szaunára fehérjékre pörgetőre
De engem meg leszól ha a saját megdolgozott pénzemből 1 évbe 2x fodrászhoz megyek 6000 ft összesen
Az összeköltözés után közös kasszát akar de én nem mert pont hogy ő nem tudd sporolni és ő költekezik
Ja és amikor megvan beszélve közös megegyezés alapján fizessük felesbe a fogamzásgátlót oké benne van 3 hónap múlva szólok neki kell pénz 3200 ft egyből vitázik hogy ő nem adja oda mert nem fogyhatott még el a gyógyszerem
Basszus rendben szedem a gyógyszert sose hagytam ki egy szemet se
Kijelentette hogy ha közös kasszán leszünk ő add pénzt arra amire akar
Hogy magyarázzam már el neki
Mondtam neki ezt amit most leírtam de semmire nem mentem vele
Változott valami azóta?
Nem könnyű a penzkerdes.. És miből fogtok költözni? Tisztázni kell kinek mit jelent a közös kassza.. Na meg ami neked alap dolgok amire kell pénz, nekem nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!