Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közös kassza, hogy van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös kassza, hogy van ez?

Figyelt kérdés

Nagyjából közös kasszán vagyunk, együtt élünk párommal.

Ha mondjuk nekem elfogy a pénzem, akkor ő ad, és így fordítva.

De pl. a saját nagyobb dolgokat magunknak fizetjük. Pl. ha én most csinálom a jogsit, meg egyetemet, ezeket én fizetem, de ugye ha elfogy a pénzem, akkor az ő pénzéből élünk tovább, ha szükségem van pénzre, akkor ad.

De pl. van egy lakáskassza számlánk és arra fejenként húszezret rakunk el. De az én számlámról vonják mindkettőt. Ezért nekem mnden hónapban el kell kérnem tőle a pénzt.

Én most kaptam egy nagyobb összeget a munkahelyemről, plusz fizetésemelést. És úgy mond "tartozik" nekem 40 ezerrel. Mert, 20at pedig adtam neki hogy vegyen felesbe egy mosogatógépet a munkahelyére valakivel, de ezt abból a pénzből adtam, amit a nagyszüleim adtak nekem az iskolára.

MOst kérjem el tőle? vagy ne? végülis közös pénzen vagyunk.

2017. okt. 12. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

lehető legbonyolultabban oldjátok meg

vagy minden pénz közös számlára

vagy akkor külön: két lakástakarékot két számláról, rezsi kaja felesben

2017. okt. 12. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, kerd el tole, de ezt miert itt kell megkerdezni? Mi is csak feligmeddig vagyunk kozos kasszan, de meg egyszer nem jutott eszembe, hogy gyakorin kelljen megkerdeznem, hogy visszakerjem-e a paromtol a Turo Rudi arat amit en fizettem... (Tok mindegy, csak egy pelda, ha szamon tartjatok a nagyobb osszegeket, akkor nyilvan tartozik neked amit visszakerhetsz tole.)
2017. okt. 12. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
nem értem én ezeket a kinek a pénze kérdéseket! mindketten kerestek pénzt ez nagyon jó kell a kötelező kiadásokra ezen kívül ami marad megbeszelitek kinek mire van szüksége,hogy azért hülyeségre ne hajítsátok ki. Egyszerűen úgy kell beosztani hogy minden fontos dologra jusson, tanulásra, rezsire, kajára stb. Nem értem miért kell külön számolni.
2017. okt. 12. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy felnőtt emberek ilyen "problémákat" nem képesek egyedül megoldani. És szavazati joguk van!
2017. okt. 12. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy egyeztetek meg hogy felesben vesztek dolgokat akkor tartozik neked. Viszont akkor állj elé és kérd el tőle. Nem is értem hogy miért itt kérdezel idegen embereket. Van egy megállapodásotok, akkor tartsátok is be..
2017. okt. 14. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!