Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti ezek után váltanátok közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezek után váltanátok közös kasszára?

Figyelt kérdés
Amíg egyetemre jártam, addig a párom tartott el. Nekem néha voltabb kisebb részmunkaidős munkáim, de ez a pénz el is ment egyetemi költségekre. Az eltartás alatt azt értem, hogy ő fizette lakhatást, az ebédre valót,háromhavonta nadrágot meg valami felsőt vett nekem, plusz adott költőpénzt. Az a költőpénz a havi bérletre, meg néha füzetre, fénymásolásra, meg a szendvicsemhez szükséges kenyérre és felvágottra volt elég. Ez idő alatt magának vett hetente valami új ruhát, összecsukhatos biciklit, motort, meg napi szinten kávét és kész kaját. Ha én kértem valamire egy "nagyobb" összeget, akkor húzta a száját. Persze még ezzel együtt is nagyon hálás vagyok neki, hiszen nem volt kötelessége eltartani. Viszont most egy olyan ajánlatot kaptam amivel az ő fizetésének a háromszorosát fogom megkeresni. Ha mostantól csak én fizetnék mindent, akkor is kétszer annyi pénzem maradna mint amennyit ő keres. Felvetette, hogy legyünk közös kasszán. Ti mit gondoltok?

2018. jan. 4. 21:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Mióta vagytok együtt? Mennyire tervezel vele a jövőben?
2018. jan. 4. 21:42
 2/23 anonim ***** válasza:
46%

Az együttélés már csak ilyen... :D Tudod, jóban-rosszban... :D Őszintén kíváncsi vagyok, átmész-e a tesztjén, mert ha nem, akkor repülni fogsz!

Jogosan.

2018. jan. 4. 21:43
 3/23 anonim ***** válasza:
30%
Eleve egy ilyen nővel (bár a te esetedben ugyebár férfival) össze sem jöttem volna, de neked nagyon is tetszett, hogy huhú, motorka, utazáska, jófizetéske, kajapiamegoldva, tetőafejemfölöttmegoldva, énaddigegyetemke. Ugye???
2018. jan. 4. 21:43
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

persze, mindkettőtöknek lesz fizetése, szóval innentől még jó hogy beszálltok mindketten a közös költségekbe

az hogy milyen arányban, a ti dolgotok, beszéljétek meg

2018. jan. 4. 21:44
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Én alapból nem vagyok közöskassza-párti, de a ti esetetek egy kicsit másabb, mert x ideig ő tartott el téged. Viszont akár lesz közös kassza, akár nem, szerintem innentől alap, hogy nem kell tovább pénzelnie téged!
2018. jan. 4. 21:44
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Fizesd a lakhatást, az ebédre valót, és vegyél neki 3 havonta egy nadrágot.
2018. jan. 4. 21:46
 7/23 anonim ***** válasza:
75%

Ennyire eltérő jövedelmeknél semmi értelme a közös kasszának. Amúgy sincsen ha nincs még gyerek de mindegy.

Viszont ami alap, hogy egy jó darabig te fizeted a rezsit és a kaját egyedül. Egyébként nem tudom miért húzod a század, hogy "csak" az alapvető dolgokat vette meg neked. Mégis mi a francot akarsz, wellnesshétvégét meg luxusmárkákat? Örülj, hogy eltartott, hidd el tudta volna hasznosabb dologra is költeni a pénzét. A két kezedet összeteheted, hogy éhezned nem kellett... Hálátlan p.csa.

2018. jan. 4. 21:52
 8/23 A kérdező kommentje:

Néhányan nem értitek a kérdést. Idáig keresett 10X pénzt. Ebből 6X ment a számlákra+kaja+lakás, 1X a rám költött pénz és 3X maradt neki.

Én keresek majd 30X-et. 6X megy a számlákra, tehát 23X marad meg nekem. Neki ezzel szemben a teljes fizetése 10X. Azt elfogadom, hogy most egy ideig én fizessek mindent, hiszen sokáig csak ő fizetett. Tehát nem arról van szó, hogy azt szeretném, hogy eltartson. Tehát a kérdés az, hogy csináljunk ebből 16.5X-16.5X-et, vagy maradjon a 23X-10X arány?

Egyébként 6 éve vagyunk együtt. Kezdetben minimálbérért dolgoztunk mind a ketten. Az egyetem kezdetén még tudtam dolgozni, de utána már nem. O ez idő alatt tornászta fel magát egy valamivel jobb fizetéshez.

2018. jan. 4. 21:56
 9/23 anonim ***** válasza:
36%
Kérdés még mindg adott... mennyire szeretnél vele maradni? Ha örökre, akkor alamikor úgyis közös kasza lesz. Viszont ha 15%nál több esélyt látsz, hogy szétváltok, maradjatok külön kasszán.
2018. jan. 4. 22:04
 10/23 anonim ***** válasza:

Arányokat kellene inkább nézni.

Ha a lakhatás 18X lenne, rá pedig 3X-et kellene költened akkor mennyi ideig vállalnád ezt be?

Mert úgy máris kijön, hogy 21X menne el a fizudból.

2018. jan. 4. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!