Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek után váltanátok közös kasszára?
Az együttélés már csak ilyen... :D Tudod, jóban-rosszban... :D Őszintén kíváncsi vagyok, átmész-e a tesztjén, mert ha nem, akkor repülni fogsz!
Jogosan.
persze, mindkettőtöknek lesz fizetése, szóval innentől még jó hogy beszálltok mindketten a közös költségekbe
az hogy milyen arányban, a ti dolgotok, beszéljétek meg
Ennyire eltérő jövedelmeknél semmi értelme a közös kasszának. Amúgy sincsen ha nincs még gyerek de mindegy.
Viszont ami alap, hogy egy jó darabig te fizeted a rezsit és a kaját egyedül. Egyébként nem tudom miért húzod a század, hogy "csak" az alapvető dolgokat vette meg neked. Mégis mi a francot akarsz, wellnesshétvégét meg luxusmárkákat? Örülj, hogy eltartott, hidd el tudta volna hasznosabb dologra is költeni a pénzét. A két kezedet összeteheted, hogy éhezned nem kellett... Hálátlan p.csa.
Néhányan nem értitek a kérdést. Idáig keresett 10X pénzt. Ebből 6X ment a számlákra+kaja+lakás, 1X a rám költött pénz és 3X maradt neki.
Én keresek majd 30X-et. 6X megy a számlákra, tehát 23X marad meg nekem. Neki ezzel szemben a teljes fizetése 10X. Azt elfogadom, hogy most egy ideig én fizessek mindent, hiszen sokáig csak ő fizetett. Tehát nem arról van szó, hogy azt szeretném, hogy eltartson. Tehát a kérdés az, hogy csináljunk ebből 16.5X-16.5X-et, vagy maradjon a 23X-10X arány?
Egyébként 6 éve vagyunk együtt. Kezdetben minimálbérért dolgoztunk mind a ketten. Az egyetem kezdetén még tudtam dolgozni, de utána már nem. O ez idő alatt tornászta fel magát egy valamivel jobb fizetéshez.
Arányokat kellene inkább nézni.
Ha a lakhatás 18X lenne, rá pedig 3X-et kellene költened akkor mennyi ideig vállalnád ezt be?
Mert úgy máris kijön, hogy 21X menne el a fizudból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!