Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek után váltanátok közös kasszára?
Eddig is dolgoztál már a suli után, vagy ez az első ajánlat?
Csak mert nem elhanyagolandó, mikortól jutott ez eszébe. Ha eddig is dolgoztál csak közel ugyanannyi fizetésért mint ő, akkor igen hülyén veszi ki magát, hogy pont akkor veti ezt fel, ahogy te jóval jobb fizetéssel rendelkezel nála.
Én most így elsőre nem mennék bele a közös kasszába ilyen fizetésbeli különbség mellett. Az jogos, hogy akkor most egy ideig te állod majd a dolgokat, de a közösködéssel még várnék.
hát nem tudom. én is tartottam el a barátomat, amikor ő nem tudta mihez kezdjen az életével. aztán egyetemet végzett, lett munkája, de nem kértem, hogy na most te fizess mindent. azért segítettem neki, mert szeretem és azt akartam hogy boldog legyen, azt csinálja amit szeretne, mert nekem is az a jó. nem kenyéren és vízen tartottam, ha megtehettem költöttem rá többet, nem akartam hogy csak vegetáljon. ő ugyanezt megtette volna értem. szóval számomra az kissé furcsa, hogy valaki aztán azt várja, hogy ezt visszafizessék neki.
a ti esetetekben nem tudom mit tennék. mert eltartott, és ez szép, jót tett veled, nem volt neki muszáj, viszont azért az hogy egyedül magának vásárolgat mindenfélét, az nekem is rosszul esne...ha tényleg csak most akar közös kasszát, hogy neked sok pénzed lesz, az valóban kissé gyanús, és ha amiatt akarja, amit feltételezünk, akkor enyhén szólva tahóság. talán az lenne a legjobb, amit itt írt valaki, hogy viszonozd az anyagiakat annyira, amennyire ő is adott neked. ha már ennyire pontosan számoltok el. aztán ha ez nem tetszik neki, akkor az sok mindent elárul róla, és megfontolnám, hogy vele akarok-e maradni. durva lenne, ha neked szendvicsre valót adott, lényegében életben tartott, aztán a te pénzedet is szórná...
kérlek majd meséld el, mi történt. kíváncsi vagyok.
ezt most nem értem.
kérdező, te nő vagy? és a párod a pasi ebben a sztoriban?
Ha a kis pénz közös volt, akkor a nagy pénzt is közösnek tartanám.
Ha mi meg tudnánk élni egy fizuból, a másikat leraknánk tartalékba, szintén közösben.
Most így nem értem, miért rossz nektek, hogy több pénzetek lesz.
Vagy add nekem a különbözetet és akkor egyenlő lesz a keresetetek és nincs semmi probléma.
Alapvetően közöskassza-párti vagyok, de ez a sztori nekem sántít...
Az ő pénzén nem voltatok közös kasszán, adott neked valami minimál összeget, magára meg csomót költött. Most, hogy neked jött egy ilyen lehetőség, hirtelen egyből közös kasszát akar...
Hát én erre bemutatnék neki, esetleg ugyanannyi ideig fizetném én egyedül a lakhatást és a kaját, meg adnék neki kb ugyanannyi zsebpénzt, amennyit ő nekem, aztán ha letelt az az idő, akkor onnantól nyitnék egy "közös kasszát" (ez akár egy malacpersely is lehet, nálunk egy parfümösdoboz pl) amibe minden hónap elején beraktok x összeget együtt, ami elég a rezsire, kajára, meg amire még akarjátok közösen, a maradékot meg mindenki költse magára.
Mint írtam, nem vagyok önző, és a közös kasszát látom a legjobb lehetőségnek, de nálatok valahogy más..... ha ő húzhatta a száját, akkor te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!