Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kassza hogy legyen ha nem engedi meg a párom?
Barátommal 3 éve vagyunk együtt most tervezzük az összeköltözést
Ismerem őt nagyon sokszor vitatkozunk a pénzen úgy hogy még külön kasszán is vagyunk mindenbe beleköt hogy minek megyek fodrászhoz amikor most voltam ( 1 évbe 2x járok) felesleges dologra ne költsem el a pénzem
Én tudok sporolni a pénzzel nem mint ő
A barátom költhet ruhára edzőteremre szolira szaunára fehérjékre pörgetőre
De engem meg leszól ha a saját megdolgozott pénzemből 1 évbe 2x fodrászhoz megyek 6000 ft összesen
Az összeköltözés után közös kasszát akar de én nem mert pont hogy ő nem tudd sporolni és ő költekezik
Ja és amikor megvan beszélve közös megegyezés alapján fizessük felesbe a fogamzásgátlót oké benne van 3 hónap múlva szólok neki kell pénz 3200 ft egyből vitázik hogy ő nem adja oda mert nem fogyhatott még el a gyógyszerem
Basszus rendben szedem a gyógyszert sose hagytam ki egy szemet se
Kijelentette hogy ha közös kasszán leszünk ő add pénzt arra amire akar
Hogy magyarázzam már el neki
Mondtam neki ezt amit most leírtam de semmire nem mentem vele
>Kijelentette hogy ha közös kasszán leszünk ő add pénzt arra amire akar
A srác gyakorlatilag kimondja, hogy zsarnokoskodni fog rajtad egész életedben, elnyom, függővé tesz magától, alárendelt szerepbe kényszerít. És te össze akarsz költözni vele? Vedd már észre, hogy milyen helyzetben vagy, és ne legyél együtt ilyen emberrel.
Hát kislány, ezzel a csávóval csak a bajod lesz. Biztos akarod te ezt?
Az én nőm se nagyon tud bánni a pénzzel, szokott hülyeségeket venni, de legalább megbeszéli velem többnyire. Ja és ő esküvő után sem akar közös kasszát, pont azért, mert tudja, hogy nem tud a pénzzel bánni.
Az ilyet ott kell hagyni, nem még összeköltözni vele :D
Tudod, mit fog mondani, ha pl betegség miatt nem tudsz melózni? Hogy ingyenélő kva vagy - én megkaptam az exemtől, az a kapcsolatunk koporsójába vert utolsó szögei egyike volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!