Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Külön kassza hogy legyen ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön kassza hogy legyen ha nem engedi meg a párom?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 éve vagyunk együtt most tervezzük az összeköltözést

Ismerem őt nagyon sokszor vitatkozunk a pénzen úgy hogy még külön kasszán is vagyunk mindenbe beleköt hogy minek megyek fodrászhoz amikor most voltam ( 1 évbe 2x járok) felesleges dologra ne költsem el a pénzem

Én tudok sporolni a pénzzel nem mint ő

A barátom költhet ruhára edzőteremre szolira szaunára fehérjékre pörgetőre

De engem meg leszól ha a saját megdolgozott pénzemből 1 évbe 2x fodrászhoz megyek 6000 ft összesen

Az összeköltözés után közös kasszát akar de én nem mert pont hogy ő nem tudd sporolni és ő költekezik

Ja és amikor megvan beszélve közös megegyezés alapján fizessük felesbe a fogamzásgátlót oké benne van 3 hónap múlva szólok neki kell pénz 3200 ft egyből vitázik hogy ő nem adja oda mert nem fogyhatott még el a gyógyszerem

Basszus rendben szedem a gyógyszert sose hagytam ki egy szemet se

Kijelentette hogy ha közös kasszán leszünk ő add pénzt arra amire akar

Hogy magyarázzam már el neki

Mondtam neki ezt amit most leírtam de semmire nem mentem vele

2018. febr. 13. 15:12
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy ebben a világban én lennék egyedül ezzel a problémával
2018. febr. 13. 15:38
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Nemhogy össze nem költöznèk vele, de villámgyorsan meg is szabadulnèk tőle.
2018. febr. 13. 15:39
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül. Rengeteg más hülye ember is belenyomorítja magát ilyen szar kapcsolatokba, ahelyett, hogy objektíven értékelné a helyzetét, és felfogná, hogy "aa, ez nem jó, és nem változik, mit kellene tenni?". Aztán pedig tenne valamit.
2018. febr. 13. 15:40
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a közös kassza azt jelentené, hogy ő irányítja a te pénzed is és arra ad neked, amire akarja? Ne menj bele!
2018. febr. 13. 15:42
 15/41 anonim ***** válasza:
89%
És az ilyen fasziknak van barátnőjük, sőt, még össze is akar a csaj vele költözni...vicc
2018. febr. 13. 15:55
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

>Kijelentette hogy ha közös kasszán leszünk ő add pénzt arra amire akar

A srác gyakorlatilag kimondja, hogy zsarnokoskodni fog rajtad egész életedben, elnyom, függővé tesz magától, alárendelt szerepbe kényszerít. És te össze akarsz költözni vele? Vedd már észre, hogy milyen helyzetben vagy, és ne legyél együtt ilyen emberrel.

2018. febr. 13. 15:59
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, nem egyedül vagy ezzel a problémával. A szomszédom ilyen pasi. Mindig sír, egy nő nem marad meg mellette. Természetes, mikor neki minden a testépítésre, a nő meg alkalmanként egyen egy fél szelet zsíros kenyeret, mert ne költsenek sokat. Ruha, cipő minek a nőnek, még bírja a régi:(((
2018. febr. 13. 16:01
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát kislány, ezzel a csávóval csak a bajod lesz. Biztos akarod te ezt?

Az én nőm se nagyon tud bánni a pénzzel, szokott hülyeségeket venni, de legalább megbeszéli velem többnyire. Ja és ő esküvő után sem akar közös kasszát, pont azért, mert tudja, hogy nem tud a pénzzel bánni.

2018. febr. 13. 16:03
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet ott kell hagyni, nem még összeköltözni vele :D

Tudod, mit fog mondani, ha pl betegség miatt nem tudsz melózni? Hogy ingyenélő kva vagy - én megkaptam az exemtől, az a kapcsolatunk koporsójába vert utolsó szögei egyike volt.

2018. febr. 13. 16:07
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább egyáltalán ne költözz össze vele.
2018. febr. 13. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!