Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ünnep alatt összevesztünk a feleségemmel, a végén azt vágta hozzám, hogy a két gyerek (17 és 19 évesek) nem tőlem vannak mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Ez borzasztó, nem bírom elviselni ennyire kihasznált ennyi éven keresztül hova menjek ők voltak a családom idáig mindég nekik dolgoztam igyekeztem nekik élni és most mindennek vége?! Megmondta nekik is hogy nézzek a szemükbe egyáltalán mit lehet ilyenkor tenni? nincs már senkim2017. dec. 26. 20:12
2/10 anonim válasza:
Lehet csak bosszantani akart. És nem igaz. Ha igaz, akkor arra figyelj, hogy olyat ne csinálj amiért sittre kerülhetsz.
3/10 anonim válasza:
Sok unatkozó f..szszopó van itt, mert kb. 1 órán belül ez a 10. kamu kérdés.
4/10 anonim válasza:
A feledséged egy segg, de gyerekeid attól még a gyerekeid maradnak szerintem, nekik ez valószínűleg ugyanolyan újdonság lenne mint neked. Kitartás.
5/10 anonim válasza:
Azonnali válóper, keress egy jó ügyvédet és semmizd ki azt a férget.
Ennél undorítóbb dolog nincs.
6/10 Heart of Darkness válasza:
Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy nincs már senkid, ha két gyereket felneveltetek majdnem 20 éven át. Még, ha nem is tőled vannak esetlegesen akkor is téged tekintenek apának. A feleséged pedig iszonyatosan aljas, ha képes volt ennyi ideig titkolni és 2 év elteltével összehozni mástól gyereket. Bár ezt elég valószínűtlennek tartom.
7/10 anonim válasza:
Ha lehiggadtatok, mindenképp beszéljétek át ezt az egészet. Lehet, hogy igaz, de az is lehet, hogy csak fájdalmat akart okozni neked, mert dühös volt rád. Aztán majd eldöntitek, hogyan tovább.
9/10 anonim válasza:
A gyerek szerint te vagy az apjuk, szerintem is.
Őket nagyon megbántanád a teszttel.
Ha egy házasságban ilyen duma elhangozhat, mindegy komoly-e, vagy kamu - ott megérett a válás
10/10 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy ezt komolyan mondta-e.
Minden esetre ne a gyerekek igyák meg ennek a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!