Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek van 3 gyerek?
Beszéld meg a pároddal, hogy nem azért jöttél vele össze, hogy a gyerekeit te tartsd el.
Nem írtad mióta tart a kapcsolat, de nem tartom normálisnak, hogy az ő gyerekei miatt neked ez plusz kiadás.
Ha nem tudod elfogadni a gyerekeket, akkor minek jöttél össze egy olyan férfival, akinek már van gyereke?
Ha meg a pasival vagy akkor Fogadd el a gyerekeit is.
Szakíts! Nem viccből írom, és nem "trollkodásból", de ez így nem fog menni, nem mellesleg rajtatok kívül 3 ártatlan gyerek sínyli meg érzelmileg a dolgot.
A gyerekek amúgy meglepik voltak, eltitkolta őket, és csak akkor tudtad meg, amikor már összejöttetek...?
Nyilván nem... akkor viszont nem értem, miért mentél bele.
Semmi baj nincs azzal, ha te ezt nem tudod elfogadni, szerintem sokan vannak így, azzal viszont van, ha ennek ellenére belemész a kapcsolatba, és mérgezed a "családot".
Apámnak lett anno ilyen nője. Gyűlöl minket, mint a szar. Vagy fogadd el, hogy a párod "csomagostul" kell szeretni, vagy hagyd ott.
Harmadik opció esetén nem szalonképes a válaszom.
Miért maradsz ki a gyerekprogramokból?
Mindenképpen meg kéne ezt beszélned a pároddal.
Bocsi, hogy ezt írom, de te nem vagy normális.
Mi az, hogy "Mert ugy gondolom hogy nekem nem kell ott lennem hogy nem illek oda abba "családi körbe" nem az èn gyerekeim ( kivül allókènt èrzem magam) mint egy idegen"????
Akkor szerinted miért is választott téged az a pasi? Nem igaz, hogy annyi eszed sincs, hogy rájöjjél, hogy azoknak a gyerekeknek anyuka is kéne. Még ha nem is az vagy, aki szülte őket, de törődő szeretetet tudsz nekik adni. Ha mindenből kivonod magad ezzel a kifogással, akkor nyugi, előbb utóbb a pasi fog téged dobni azzal, hogy teljesen majdhogynem levegőnek nézed a gyerekeket, nem akarsz elmenni a közös programokra.
Egyébként ellentmondásos vagy.
"nekem nagyon nehèz elfogadnom őket, mondhatni h egyáltalán nem megy eddig,"
vs
"Mert ugy gondolom hogy nekem nem kell ott lennem hogy nem illek oda abba "családi körbe" nem az èn gyerekeim"
Következmény: te meg se próbálod őket elfogadni, nem is akarsz részt venni a közös programokon, és most meg itt sírsz, hogy konfliktusok vannak.
Nem a kis mütymürüty ajándékokkal kéne megvásárolnod őket!!!!
A szeretet nem így működik.
Vegyél részt a programokon, játszál velük, olvass meséket nekik, érezzék, hogy a barátjuk vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!