8 hetes terhes vagyok. Párommal szerettük volna ezt a babát, de miután megfogant, fejemhez vágta h nem áll készen, és mindenféleképpen abortuszt szeretne. Most mit tegyek?
Egy babát mindkettőtöknek akarnia kell.
Ha megtartod, akkor feltudod egyedül nevelni? Van, amiből megélj? Van hol laknod? Ha lejár a Gyes, akkor miből fogod eltartani?
Ezeket gondold végig, mielőtt döntesz.
Én elvetetném , ha nem volna meg minden, ami egy gyerek felneveléséhez kell. Ahogy nő majd,, egyre többe kerül egy gyerek. Kisgyerekkel a mai világban még évekig nem fogsz munkát találni.
Állj, áll, állj! Az abortusz semmiképpen nem jó döntés...esetleg szükséges, vagy a kisebbik rossz.
Szerintem komolyan el kéne erről beszélgetned a pároddal, mert lehet, hogy csak megijedt. Sokszor előfordult már a történelemben ;)
Másrészt meg, itt van egy ember, aki tulajdonképpen becsapott téged, aztán meg lelkiismeret furdalás nélkül elküldene abortuszra? És a párodnak nevezed?? Én elgondolkodnék azon is, hogy mit várok ettől a párkapcsolattól.
Szerettétek volna mindketten. Arról még nem hallottál, hogy a pasik beijednek az apaság hírére? még ha szerette volna is, az egészen a két csíkos tesztig egy álom, egy lehet, hogy távoli jövendő. a kis agya nem bírja felfogni, hogy megvalósult, és ez tényleg nem egy olyan, hogy "mégse vegyük meg most ezt a mosogatógépet, szívem".
Nyugi, a legtöbb pasi - csak kevesen vallják be- akkor fogja fel igazán, hogy gyereke van, és az jó dolog is, amikor megfogja a kezébe, vagy ne adj isten, amikor először bepelenkázza.
Eszedbe ne jusson így abortuszra menni, hidd el, 4-5 hét, és ő is jobban felfogja, mi történt veletek.
Mondd el neki, hogy szerettétek volna ezt a babát, tessék, itt van, ne szórakozzon a baba meg a te életeddel, igenis itt a gyereke és kész. Hidd el, lenyugszik, és előbb-utóbb lelkesen fogja várni.
Irj privátba, tudok egy megoldást.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!