8 hetes terhes vagyok. Párommal szerettük volna ezt a babát, de miután megfogant, fejemhez vágta h nem áll készen, és mindenféleképpen abortuszt szeretne. Most mit tegyek?
Ez annyira gáz úristen, ilyet még nem is hallottam. Én is elvetettem sajnos egy babát, 5 hetes terhesen, nagyon fiatalon, szintén "mindenki b.sztatott", de mostanra úgy gondolom ilyen egyszerűen nincs! Ostoba kislányként volt, igen, de felnőtt nőként ennek nincs helye.
Aztán férjhez mentem, jól alakultak a dolgaink, terhes lettem ikrekkel, a férjem mondta, hogy vetessem el, mert neki csak egy kell... Aztán megbékélt vele, mert látta, hogy csinálhat amit akar, legfeljebb lelépek én még azon is gondolkoztam, hogy anyaotthonba költözök, ha másként nem megy, mert hogy én még egyszer meg nem öletem a gyerekemet az egészen biztos. Egyébként nem gondolom, hogy az abortusz elítélendő, de ha valaki azt választja, akkor az a saját döntése legyen, ne másoké, más manipulatív, önző embereké. A srácok után egyébként újra terhes lettem és ismét ikrekkel. Ekkor már örült a férjem is :) Főként, hogy kétpetéjűek és az egyikük kislány. Három báty mellett is fokozottan arra nevelem, álljon ki magáért, nőiességéért és sose adjon fel semmit, ami igazán fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!