Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy tud anyuci kedvencével együtt élni?
12-es, szövegértésből hányszor buktál?!
Nekem is fontos apám (noha neki én kevésbé), és a kedvesemnek is az édesanyja, ami teljesen korrekt.
DE ez nem jelenti azt, hogy hozzá kell rohanni a KÖZÖSEN MEGOLDANDÓ problémákkal, a mosással (wtf, mosson már ki, ha együtt élünk), meg tőle kell dobozolni a kaját - mintha én nem tudnék főzni.
EZ totál szánalmas viselkedés, unokatestvérem is ilyen. 40+ éves, de ha nem azt eszi, amit anyja főz, akkor nem eszik. A felesége kosztját folyamatosan szidja - holott finoman főz a leányzó -, neki az anyjáé kell.
Magától egyszer nem főzött - pedig tud -, elvárja, hogy kiszolgálják. Ha nem melegítik meg a kajáját, szintúgy nem eszik akár 2-3 napig sem, és társai.
Nem tudom, számomra ez az óriáscsecsemő-szindróma rhadtul kiábrándító.
"12-es, szövegértésből hányszor buktál?! "
Szerintem kicsit vigyázz a szádra, valószínű, kicsit többre vittem az életben, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!