Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kedves nők! Szerintetek mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők! Szerintetek mitől lett a kedves, tündéri barátnőmből egy szemét d_g?

Figyelt kérdés

Tudom, szörnyű, hogy ezzel a kifejezéssel illetem azt, akit páromnak választottam, de bízom benne, hogy megértitek a helyzetemet! Magam is értetlenül állok a dolog előtt.

Sok helyen előfordul, hogy egy családban két nő nehezen fér meg egymás mellett, most nálunk is ez a helyzet, de csak a barátnőm az, aki utálkozik, a másik fél nem. Sosem hittem, hogy egyszer a saját barátnőmet fogom egy ilyen szerepben találni, de megtörtént! Ezért kérlek titeket, hogy adjatok tanácsot, hogyan kaphatnám vissza azt a nőt, akibe beleszerettem! Következzen a történetünk:

Jómagam 26 éves vagyok, a barátnőm 24. Bár már bőven a felnőttkort tapossa, de az egyetem miatt félig még "gyerekstátuszban van". Ezt senki fel nem rója neki, s mind jól tudjuk, hogy a várakozás idővel meghozza majd a gyümölcsét. Sajnos a diákéletbe sok dolog nem fér bele, amire vágyik egy felnőtt nő. Hozzáteszem, hogy senki el nem várta tőle, hogy diplomás legyen! Ő döntött így! Mindemellett látja az öcsém barátnőjét, aki jóval fiatalabb nála (21 éves!) és már dolgozó nőként bizonyos dolgokban "előrébb tart". Ebből fakadnak a következő ellentétek:

Az öcsém barátnője, mivel kereső ember és jó szakmája van, képes egy bizonyos összeget arra szánni, hogy jobban adjon magára. Pl. a körmei mindig gyönyörűen meg vannak csináltatva. Néha megjelenik egy-egy új cuccban, ami biztos nem olcsó, és amúgy az ízlése sem rossz. A barátnőm is igényes, jó ízlésű, kreatív lány de ő még ezeket nem engedheti meg magának. Odáig fajult az irigysége, hogy magunk között igen durva megjegyzéseket tesz az öcsém barátnőjére. Szerinte minden hivalkodó vagy fennhéjázó, amit azon a lányon lát. Továbbá rendszeresen megjegyzi azt is, hogy a lány "nem értelmiségi", valahogy ebbe nagyon kapaszkodik, ami szintén idegesítő számomra. (pedig én is diplomás vagyok!) Az is bánthatja a barátnőmet, hogy ez a lány a jó szakmájával nagyjából annyit keres, amennyit ő fog a kevésbé keresett diplomájával, és ezen a ponton már tényleg csak az "értelmiségi" szón tud rugózni. Eleinte fel sem vettem ezeket, de a sokadiknál már nagyon bosszantóvá vált! Nekem esik rosszul, amikor egy családi összejövetelen az öcsém barátnője éppen másfelé fordul és a barátnőm pofákat vág nekem! Komolyan mi ez már??? Egy értelmes nővel jöttem össze, aki most úgy viselkedik, mint egy idióta kamaszlány! A java még csak most jön! Az öcsém bejelentette, hogy a barátnőjével eljegyzik egymást. A barátnőmnél ez nagyon kiverte a biztosítékot és még jobban kezdett köpködni rá, ami viszont nálam ment túl a határon. (persze soha nem a lány szemébe mondja a durva dolgokat, mindig csak nekem!) Azzal jött, hogy még fiatalok és "h_lyék!" hogy ebbe belevágnak mert még "éretlenek hozzá!" és a lány biztosan egy "r_banc." Értitek, házasodni készül, de egy r_banc.... éljen a logika!!! Mellesleg a szüleink is ennyi idősek voltak amikor én megszülettem.... oké hogy az más világ volt, de ha nekik ment, az öcséméknek miért ne menne?

Szóval egyszer leültettem a szívem hölgyét, és fölvilágosítottam, hogy a szóban forgó leányzó nem sokára a sógornőm lesz, tehát a családom tagja és többet egy rossz szót meg ne halljak róla. El tudjátok képzelni mit kaptam a fejemhez? Hogy én biztosan azzal a lánnyal fogom megcsalni.............. Soha nem tenném! Ha nem szeretném a barátnőmet, nem tartanék ki mellette így is, hogy ennyire kifordult önmagából. Egy év van neki vissza az egyetemből amúgy... már számolom vissza a napokat!

2017. nov. 10. 20:22
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőd a nőveremre emlékeztet. Mindig versenyez, ha meglát egy nőt (akár idegent)rögtön végigméri és már mondja is hogy milyen nő. A diplomával kapcsolatban is rá ismertem az Ő szemében is csak az számít embernek akinek "felsőfokú végzettsége" van. Teljes mértékben egyetértek azzal a válaszolóval aki azt írta mindig egy lépéssel előbbre kell tartanotok mint öcsédéknek. Szóval a barátnődnek a vetélkedés a lételeme, ami elég sok nőre jellemző. Ezt vedd figyelembe ha a jövőt tervezed vele, mert megváltoztatni nem tudod.
2017. nov. 13. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!