Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kedves nők! Szerintetek mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők! Szerintetek mitől lett a kedves, tündéri barátnőmből egy szemét d_g?

Figyelt kérdés

Tudom, szörnyű, hogy ezzel a kifejezéssel illetem azt, akit páromnak választottam, de bízom benne, hogy megértitek a helyzetemet! Magam is értetlenül állok a dolog előtt.

Sok helyen előfordul, hogy egy családban két nő nehezen fér meg egymás mellett, most nálunk is ez a helyzet, de csak a barátnőm az, aki utálkozik, a másik fél nem. Sosem hittem, hogy egyszer a saját barátnőmet fogom egy ilyen szerepben találni, de megtörtént! Ezért kérlek titeket, hogy adjatok tanácsot, hogyan kaphatnám vissza azt a nőt, akibe beleszerettem! Következzen a történetünk:

Jómagam 26 éves vagyok, a barátnőm 24. Bár már bőven a felnőttkort tapossa, de az egyetem miatt félig még "gyerekstátuszban van". Ezt senki fel nem rója neki, s mind jól tudjuk, hogy a várakozás idővel meghozza majd a gyümölcsét. Sajnos a diákéletbe sok dolog nem fér bele, amire vágyik egy felnőtt nő. Hozzáteszem, hogy senki el nem várta tőle, hogy diplomás legyen! Ő döntött így! Mindemellett látja az öcsém barátnőjét, aki jóval fiatalabb nála (21 éves!) és már dolgozó nőként bizonyos dolgokban "előrébb tart". Ebből fakadnak a következő ellentétek:

Az öcsém barátnője, mivel kereső ember és jó szakmája van, képes egy bizonyos összeget arra szánni, hogy jobban adjon magára. Pl. a körmei mindig gyönyörűen meg vannak csináltatva. Néha megjelenik egy-egy új cuccban, ami biztos nem olcsó, és amúgy az ízlése sem rossz. A barátnőm is igényes, jó ízlésű, kreatív lány de ő még ezeket nem engedheti meg magának. Odáig fajult az irigysége, hogy magunk között igen durva megjegyzéseket tesz az öcsém barátnőjére. Szerinte minden hivalkodó vagy fennhéjázó, amit azon a lányon lát. Továbbá rendszeresen megjegyzi azt is, hogy a lány "nem értelmiségi", valahogy ebbe nagyon kapaszkodik, ami szintén idegesítő számomra. (pedig én is diplomás vagyok!) Az is bánthatja a barátnőmet, hogy ez a lány a jó szakmájával nagyjából annyit keres, amennyit ő fog a kevésbé keresett diplomájával, és ezen a ponton már tényleg csak az "értelmiségi" szón tud rugózni. Eleinte fel sem vettem ezeket, de a sokadiknál már nagyon bosszantóvá vált! Nekem esik rosszul, amikor egy családi összejövetelen az öcsém barátnője éppen másfelé fordul és a barátnőm pofákat vág nekem! Komolyan mi ez már??? Egy értelmes nővel jöttem össze, aki most úgy viselkedik, mint egy idióta kamaszlány! A java még csak most jön! Az öcsém bejelentette, hogy a barátnőjével eljegyzik egymást. A barátnőmnél ez nagyon kiverte a biztosítékot és még jobban kezdett köpködni rá, ami viszont nálam ment túl a határon. (persze soha nem a lány szemébe mondja a durva dolgokat, mindig csak nekem!) Azzal jött, hogy még fiatalok és "h_lyék!" hogy ebbe belevágnak mert még "éretlenek hozzá!" és a lány biztosan egy "r_banc." Értitek, házasodni készül, de egy r_banc.... éljen a logika!!! Mellesleg a szüleink is ennyi idősek voltak amikor én megszülettem.... oké hogy az más világ volt, de ha nekik ment, az öcséméknek miért ne menne?

Szóval egyszer leültettem a szívem hölgyét, és fölvilágosítottam, hogy a szóban forgó leányzó nem sokára a sógornőm lesz, tehát a családom tagja és többet egy rossz szót meg ne halljak róla. El tudjátok képzelni mit kaptam a fejemhez? Hogy én biztosan azzal a lánnyal fogom megcsalni.............. Soha nem tenném! Ha nem szeretném a barátnőmet, nem tartanék ki mellette így is, hogy ennyire kifordult önmagából. Egy év van neki vissza az egyetemből amúgy... már számolom vissza a napokat!

2017. nov. 10. 20:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem dobtad még ki? :|
2017. nov. 10. 20:26
 2/31 anonim ***** válasza:
45%

A leendő sógornőd mit dolgozik?

Amúgy miért véded annyira a sógornőd ,tetszik?

2017. nov. 10. 20:30
 3/31 Life08 ***** válasza:
65%
Neked ez a helyett nem könnyű mert te vagy a közön és mind a két oldal fontos neked, s ez így van jól, a barátnőd csak féltékeny és ez jelen van, tény és ezzel csak ő tud megbírkózni, az viszont tény és nőként mondom, hogy mi nők majdnem minden nővel versenyzünk, még ha ezt magunknak sem valljuk be, ha őt szereted és meg is akarod menteni a ketőttők kapcsolatát akkor lesz a barátnőd nyugodt és hagy békén téged ha TI mindig egy lépéssel előrébb lesztek mint öcsédék, egy nőnek ez nagyon fontos csak neked nem mondja el, gondolj bele milesz ha nekik előbb lesz netán gyerekük, azt pláne nem fogja jol viselni!!
2017. nov. 10. 20:32
 4/31 anonim ***** válasza:
71%

Kicsit furcsa nekem is, ahogy véded a sógornődet. Olyan, mintha jobban kedvelnéd őt, mit amennyire szereted a barátnődet. A leírás alapján nekem nem szimpatikus, és nem mellette állnék ki, a barátnőm ellen fordulva.

"Pl. a körmei mindig gyönyörűen meg vannak csináltatva." Jesszusom, ezt tényleg egy 26 éves férfi mondta?

2017. nov. 10. 20:34
 5/31 anonim ***** válasza:
90%
Én már ennél az értelmiségis dolognál dobtam volna. Milyen jogon néz le ennyire másokat? Elég gusztustalan, amikor a diplomások lenézik azokat, akik egy szakmai végzettséggel is boldogulnak. Számomra ez baromi ellenszenves dolog és nem tudnék ilyen emberrel együtt lenni. Ahogy a leírásod is bizonyítja nem a végzettség számít. De szerintem ezzel csak az irigységét próbálja elnyomni, ami szintén szánalmas. Szerintem ez később csak rosszabb lesz, bár lehet, csak frusztrált amiatt, hogy még nincs jövedelme.
2017. nov. 10. 20:35
 6/31 anonim ***** válasza:
95%
Talán szíved hölgye, nem kap tőled elég dicséretet, ellenben a sógornő-jelölttel.
2017. nov. 10. 20:43
 7/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem ezt nem egy férfi írta :D istenem nem uncsi még ez a sok szrkavarás?
2017. nov. 10. 20:46
 8/31 A kérdező kommentje:

Igen, egy 26 éves férfi mondta, miután a barátnője százszor is felhívta a figyelmét a "k_rvás körmökre". Amiről sokat beszélnek körülötted azt egy idő után megnézed, de nem biztos, hogy ugyanaz lesz a véleményed, mint amit hallasz. Lényeg a lényeg, tartok tőle hogy sokan félreértettetek. Nem az bánt a legjobban, hogy a sógornőmet bántják, hanem az, hogy az én barátnőm bánt valakit! Mindegy kit! Mert ezáltal ő válik olyanná, ami engem rémiszt! Az elsődleges célom az, hogy én ne veszítsem el a barátnőmet! Márpedig ő most nem az a lány, akit megismertem. Az a lány soha senkivel nem lett volna ilyen kegyetlen!

És most komolyan mindenben egy lépéssel előrébb kell járnunk, hogy boldog legyen? Komolyan egy ilyen megfeleléskényszerre kell építsük a közös életünket? Nem akarom elhinni, hogy ez kell ma egy nőnek! Ettől függetlenül köszönöm a választ, majd csak megemésztem.

2017. nov. 10. 20:47
 9/31 anonim ***** válasza:
51%

Bocs, hogy írok, de ez kész. Csak ennyit mondj neki : "Kedvesem. Kérlek ne viselkedj úgy, mintha versenyben lennétek. Ha így volna, már alulmaradtál volna értelmiségi létedre." Ne haragudj, de tanácstól független fél évnél többet nem jósolok nektek. Legalábbis a személyiséged sértetlen integritása nélkül nem. Vigyázz ezzel a csajjal. Ezek manipulálják az érzelmeid olyan könnyedséggel, mintha csak levegőt vennének és rohasztják beléd a saját gerincedet. Csinálsz amit akarsz papám, de "fénykép, csomag, én szó'tam" :/

31/f

2017. nov. 10. 20:48
 10/31 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem te a "sógornő" vagy, nem férfi. Szánalom.

Ha pedig mégis, akkor meghallgatnám a barátnődet is a dolgokról.

Meg kíváncsi lennék arra a magas szintű szakmára, amivel 21 évesen dögre keresi magát. A körme meg kit érdekel? Simán lehet egy ótvaros, ízléstelen kis rihe, semmit sem tudunk róla.

Azért azt nem várhatod, hogy felnőtt emberek beszopják minden egyes szavad, és az egyoldalú beszámolód alapján tényként elkönyveljék, hogy a lány tényleg csak irigy, és kész.

2017. nov. 10. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!