Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennél, vagy maradnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennél, vagy maradnál?

Figyelt kérdés
Egy romos garzonban lakom. Az egyik ablak alatt van egy luk, amin kilátó az utcára, a gázkonvektorral életveszélyes fűteni, a bojler pedig úgy megrázott, hogy kórházba kellett mennem megfigyelésre. 2 hónapja van egy párom, náluk lakhatnék. Munka van ott is. Mit tegyek? Menjek? Maradjak?

2017. szept. 17. 18:16
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Hát már beszéltem a főnökkel is. Elrendezek mindent aztán lelépek.
2017. szept. 19. 13:52
 22/25 anonim ***** válasza:
11%
Hát én nem lennék boldog ha a lányom hozzánk költöztetné az éppen aktuális pasiját. Miért nem vesztek ki együtt albérletet ha már összeköltözőset játszotok ne anyuciéknál tegyétek.
2017. szept. 19. 14:03
 23/25 A kérdező kommentje:
Ők elfogadnak. Jó hatással vagyok a fiukra, aki eddig semmit sem csinált, csak a 4 fal között tengődött depressziósan. Tudják azt is, hogy amiben kell, segítek, főzök, mosok, takarítok ha kell, persze munka mellett, és ha pénzt nem is fogadnak el, egy x összeget kajára szánok, amiből jut mindenkinek. Nem akarunk albérletbe menni, mert egyrészt mondjuk Pesten nincs, tekintve, hogy az utolsó patkánylyukat is kiadták egyetemistáknak. Az ő környékükön sincs olyan, ami teljesen megfelelne. A szülőket nem zavarja, valószínűleg semmiben nem fogjuk gátolni őket.
2017. szept. 20. 14:22
 24/25 anonim ***** válasza:
18%
Hát neked is könnyebb ingyenélni az aktuálisod szüleinél, jogos...két hónap után tuti nem fogadnék oda egy vadidegent, csak mert lusta albérletet keresni és jobb neki beleülni a készbe.
2017. szept. 20. 14:31
 25/25 A kérdező kommentje:
Miért lenne 'készbe ülés', ha dolgozunk, és nem csak anyagilag segítjük őket, hanem minden más téren is? Ez miért lenne ingyenélés? Annyit írtam, ha készpénzben nem fogadják el, akkor elköltöm kajára, amiből mindenkinek jut. Vagy csekkekre. Teljesen mindegy. Nekik nem kell engem eltartaniuk. Szövegértés látom megy..
2017. szept. 20. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!