Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennél, vagy maradnál?
Figyelt kérdés
Egy romos garzonban lakom. Az egyik ablak alatt van egy luk, amin kilátó az utcára, a gázkonvektorral életveszélyes fűteni, a bojler pedig úgy megrázott, hogy kórházba kellett mennem megfigyelésre. 2 hónapja van egy párom, náluk lakhatnék. Munka van ott is. Mit tegyek? Menjek? Maradjak?2017. szept. 17. 18:16
11/25 A kérdező kommentje:
Több hely is van, ahova tudok dobbantani, de már akkor legyek azzal akit szeretek
2017. szept. 17. 18:39
12/25 A kérdező kommentje:
Nem az enyém a lakás, egy lányé aki munkanélküli és belőlem próbál élni úgy hogy le akar húzni még jobban. Volt ígérve festés stb nem intézett semmit, nehogy neki pénzbe kerüljön.
2017. szept. 17. 18:41
14/25 anonim válasza:
Komolyan a hülye anyós/após viccek, sztereotípiák miatt nem akarsz oda költözni?
15/25 anonim válasza:
Nem költöznék össze senkivel 2 hónap ismeretség után, nagyon korai még. Keress másik albérletet.
16/25 anonim válasza:
Nyugodtan menj a párodékhoz, ha a munkalehetőség is jobb.
Nem vérszerződést köttök, ha nem tetszik, akkor még időben elkezdesz albérletet keresni.
17/25 anonim válasza:
Dobbants, szerintem ne ezem pörögj, hogy az anyós meg az após. Tudod te is, hogy kis rugalmassággal vígan el lehet együtt élni. Én a tavalyi telet fűtés nélkül húztam le... Egy rémálom volt!!! Ne maradj!!!
18/25 A kérdező kommentje:
Sajnos én is voltam már fűtés nélkül, stb... Nem is az a legrosszabb.
2017. szept. 18. 09:41
19/25 A kérdező kommentje:
Igazából nem is félek annyira, nem érzem korainak sem. Olyan, mintha évek óta együtt lennék a párommal
2017. szept. 18. 09:56
20/25 anonim válasza:
Akkor nem is kérdés!
Ha már most a párodéknál lennél is késő lenne! Csomagolj és menj!
Minden jót nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!