Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom kövérnek disznonak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kövérnek disznonak hiv és csunyán beszél velem mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok modell alkat ezzel tisztába vagyok de miért kell lelkileg bántania? Ha nem tetszik neki valami le kövér disznózik nála lakok szeretem is de ezt már nem birom fáj nekem teljesen lerombolja az önbizalmam

2017. aug. 31. 18:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
Ezek szerint nem fáj még eléggé, ha nem lépsz semmit, és csak a kifogásokat keresed.
2017. aug. 31. 20:18
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

A tipikus, rendes rendes ember, csak akkor üt, ha veszekszünk. És te azért nem lépsz mert nincs hova menned. Igazából nem is akarsz lépni. Legközelebb agyonver.

Azt áruld már el, mit szeretsz benne.

2017. aug. 31. 20:23
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szokásosat tudom mondani, kedves kérdező. Mindenkit arra használnak, amire való, és annyira, amennyire azt engedi. Ezek után vond le a következtetéseket, amennyiben a valóságot írtad le, és nem trollkodsz.
2017. aug. 31. 20:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már szerencsétlent a fogyással.

Elárulom, hogy ezen a kapcsolaton az sem változtatna, ha Victoria's Secret modell alkatúra fogyna a csaj. Akkor kitalálna mást, amivel szidhatja.

Ebben a kapcsolatban a pasival van a baj. Sőt, mivel összejött ducin is a lánnyal, megkockáztatom, hogy amúgy tetszik neki így külsőre, csak vitakor kell valami, amivel tudja, hogy fájdalmat tud neki okozni. Na, olyankor nyúl ehhez a fegyverhez.

Nem azt mondom, hogy ne eddzen, ne figyeljen a kajára a kérdező, de egy biztos: ha a helyében sikerülne is lefogynom, ezt a pasit akkor is otthagynám. Ez egy féreg.

21/L

2017. aug. 31. 20:48
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt nő vagy, és nem "enged" dolgozni... Ugyan mar, keresel allast aztán kész. Vagy bezár? akkor feljelenfed, ennyi. Te se szereted őt, csak biztosítja a lakhatásodat, megelhetesedet. Cserebe meg nagyjaból azt tesz veled, amit akarsz. De csak amíg hagyod. ha lepni akarsz, akkor nane segelyvonal, keresnek neked ideiglenes lakhatast, es segitenek elhelyezkedni. ő.n fog megvaltozni, te döntöd el, hogy meddig tűröd ezt. Sajnalatra ne szamits, de ha ki akarsz lepni ebből, akkor kerj segitseget.
2017. aug. 31. 20:57
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze mikor összejöttetek akkor nem voltál neki "kövér disznó". Lakhatásért megaláztatást eltűrni SZÁNALOM. Ha meg ekkora köcs*g akkor áruld már el hogy mit szeretsz benne??
2017. szept. 1. 07:44
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

#11, szóval egy lábtörlőnek használt, házicseléd zombi vagy.

Lehet, hogy te szereted, de ő nem, az fix.

Csak el kéne költöznöd, bárhova is.

2017. szept. 1. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!