Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom kövérnek disznonak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kövérnek disznonak hiv és csunyán beszél velem mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok modell alkat ezzel tisztába vagyok de miért kell lelkileg bántania? Ha nem tetszik neki valami le kövér disznózik nála lakok szeretem is de ezt már nem birom fáj nekem teljesen lerombolja az önbizalmam

2017. aug. 31. 18:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Már akartam lépni de most nincs hová mennem volt hogy megütött akkor ott hagytam vissza sirta magát. Lsehet végleg szakitanom kellene vele? Nincs állásom hisz nem engedett dolgozni
2017. aug. 31. 18:59
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem csak disznózik hanem ri..banc stb.. De csak mikor veszekszünk
2017. aug. 31. 19:02
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem enged dolgozni, te meg hagyod neki, megut, de te megbocsatod, alaz, de nem szakitasz vele.. Latszik, hogy szeretsz szenvedni, nem tudom milyen tanacsot varsz ezek utan. Ha nem lennel egy kapcarongy, otthagynad a busba.
2017. aug. 31. 19:06
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugye troll kérdés?

Ennyire idióta picha nem létezik, akinek ezek után kérdés, hogy mit kell tenni.

Azért nem engedett dolgozni, mert tudja, hogy akkor nem tudod elhagyni. Akkor se, ha naponta megver és bőgésig megaláz. Ő ezt élvezi.

Nem fogja abbahagyni, nem változik meg, ez csak egyre rosszabb lesz. Ha lefogysz, akkor azt vágja a fejedhez, hogy kicsi a melled, görbe a lábad, túl alacsony/magad vagy, stb. Az a lényeg, hogy valamivel megbántson és porba tiporja az önbecsülésed.

Végül is, ha neked ez jó, akkor tűrjed. De akkor ne panaszkodj, és ne írogass ki kérdéseket, elvégre te őt így szereted, ahogy van. Agresszíven, bunkón...

2017. aug. 31. 19:06
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz a szuleidhez koltozni? Hany eves vagy ,miota vagytok egyutt? Nem alázhat igy meg téged..:(
2017. aug. 31. 19:09
 16/27 A kérdező kommentje:
21 éves nem tudok senkihez sem költözni csak saját albérletbe de ahoz munka kellene
2017. aug. 31. 19:30
 17/27 A kérdező kommentje:
Barátaim nincsenek 2 éve élünk együtt
2017. aug. 31. 19:31
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Már eleve le se szabadott volna egy ilyennel állnod,aki azt a kevés szociális kapcsolatodat tönkretette,ami volt,ha egyáltalán volt.Családoddal mi a helyzet?Van,valakihez tudsz fordulni?Szülők,unokatesók,stb?
2017. aug. 31. 19:39
 19/27 anonim ***** válasza:
68%
Jó nagy degenerált hülye vagy, meg is érdemled, ha nem lépsz le.
2017. aug. 31. 19:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
A barátod egy b@rom, Te pedig idióta, hogy hagyod magad megalázni.
2017. aug. 31. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.