Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedjek úgy, ha kövérnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedjek úgy, ha kövérnek érzem magam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, de vékony sem, teltebb alkat, és semmi önbizalmam nincsen. :( Lefogyni meg nem olyan egyszerű, iszonyat nehezen akar menni, és kizárólag úgy, hogy éjjel-nappal koplalok.
2016. jún. 4. 23:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
24%
Azért csak nem híztad be úgy a szádat, hogy ne tudnál megszólalni. ;)
2016. jún. 4. 23:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

1) Sok férfinak bejön a teltebb alkat, nekem is

2) A koplalást felejtsd el, mert azzal csak ártasz magadnak

2016. jún. 4. 23:49
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Honnan tudjátok, hogy nő a kérdező?
2016. jún. 4. 23:52
 4/15 anonim ***** válasza:
9%

Sportolj.

Fuss, vagy valami fitness marhaság, amit a nők annyira kedvelnek.

A koplalás semmit nem ér, max a szervezetedet teszed vele tönkre.

2016. jún. 4. 23:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2016. jún. 4. 23:53
 6/15 anonim ***** válasza:
42%

Saját tapasztalat!

Én addig nem tudtam normálisan ismerkedni, amíg volt rajtam pár kiló felesleg, mindig feszengtem nem volt önbizalmam.

Szerintem próbálj meg életmódot váltani. Egészséges kaják, testmozgás, stb.

Amúgy sok pasinak bejönnek a teltebb lányok!

Az a kérdés, hogy te hogy éreznéd jobban magad?!

2016. jún. 4. 23:56
 7/15 A kérdező kommentje:
Járok futni sokat, de ha fogyózom, akkor nincs energiám rá mellette, ezért koplalok.
2016. jún. 4. 23:56
 8/15 anonim ***** válasza:
45%

Biciklizz!! Nekem az a kedvenc hobbim. Nem olyan megterhelő, mint a futás és még zsírt is égetsz vele + szabad levegőn vagy.

Étkezésnél arra figyelj, hogy ne legyen sok szénhidrát. Kenyér, tészta. Ezekkel módjával! Hús, zöldség, gyümölcs mehet és nem kell éhezned. Segít a fogyásban a sok víz (napi 3 liter) átmossa a szervezeted!

Nem kell egyből drasztikus testedzés! Mert megutálod és visszavet.

2016. jún. 4. 23:58
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
Ne egyél finomított szarokat és mozogj. Garantáltan fogyni fogsz. Koplalni nem kell csak olyat enni ami hosszabb ideig emésztődik. Pl fehér kenyér helyett rozs, gyümölcs helyett zöldség, keksz helyett szex, oszt a mozgás is kipipálva.
2016. jún. 4. 23:58
 10/15 anonim ***** válasza:
10%

ha fogyni akarsz enned kel, csak kevesebbet mint reggen, es hogy ne erezed azt hogy koplalsz egyel naponta 5-6 de kis adagokkat.

az ismerkedeshoz nem vok okos, ezt te tudod.

de ha hianyolod a pasikat akkor csak vafgjal bele.

2016. jún. 5. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!