Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedjek úgy, ha kövérnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedjek úgy, ha kövérnek érzem magam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, de vékony sem, teltebb alkat, és semmi önbizalmam nincsen. :( Lefogyni meg nem olyan egyszerű, iszonyat nehezen akar menni, és kizárólag úgy, hogy éjjel-nappal koplalok.
2016. jún. 4. 23:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6%
Ha nincs energiád a diéta mellett akkor az azt jelenti hogy koplalsz vagy nagyon egyoldalú étrendet követsz. Sztem amíg agyilag ilyen hülye vagy addig ne a testeddel törődj, ilyen buta nő úgy sem kell egy normális férfinak sem. Most nem azért mondom mert mindenáron meg akarlak bántani hanem azért mert 2016-ot írunk és aki még most sem képes felfogni hogy nem koplalással fogyunk meg nem rövidtávú, egyoldalú vagy akármilyen diétával, az egyszerűen totál sötét és megérdemli hogy kövér marad vagy azt hogy egész életében küzdjön a kilókkal és azt is hogy emiatt ne legyen önbizalma és ne legyen pasija se. Életvitelt kell váltani, normálisan étkezni, ennek módjára ezer meg ezer forrásból szerezhetsz információt az interneten vagy szakemberektől.
2016. jún. 5. 01:03
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Az ismerkedéshez nem kell önbizalom. Túlsúlyosként nekem se volt soha. Erre jó az internet. Az első pár évben chaten ismerkedtem. Volt pàr kapcsolatom is. Aztàn fél évig netes tàrskeresőn , ott ismertem meg a férjemet.
2016. jún. 5. 04:07
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

1) menj át a sport rovatba, és kérj segítséget, a fogyásra a lehető legrosszabb módszer a koplalás: lassú, fájdalmas, amint abbahagyod duplán jönnek fel a kilók. Mozogni kell, és ___normális__ értrendben étkezni, semmiképpen nem éheni.

2) ez fejben dől el. ha körvérnek látod magad, akkor 40 kilósan is annak fogod (mondjuk a koplalástól jó esélyed van a skinnyfat kinézetre is), mielőtt randizni kezdesz az egészséges énképeddel foglalkozz, ha ez megvan, akkor csőstül fognak jönni a férfiak.

2016. jún. 5. 06:52
 14/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Miért ne ismerkedhetnél? Egy csomó kövér embernek van párja.
2016. jún. 5. 07:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Amúgy az egyáltalán nem jó taktika ha úgy próbálsz meg fogyni hogy megvonod madtól az ételt..mert egyrészt nagyon nem egészséges, a szervezeted kitenni ilyen terhelésnek, másrészt ha abba hagyod,akkor könnyen yoyo effektus alakulhat ki(mint a legtöbb embernél aki koplalással akar fogyni).. szerintem állíttass össze egy diétát egy szakemberrel,és tartsd magad ahhoz kenényen.. meglátod hogy nem kell éhezni a súlycsökkenésért :)
2016. jún. 5. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!