Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedjek a második lánnyal is?
Randizgatok egy lánnyal, még semmi komolyabb nem volt csók sem, de az biztos, hogy mindketten bírjuk a másikat. De nem járunk csak ismerkedünk. Azóta én mással nem is beszélek facebookon sem, de szoktam látni egy lányt aki a környékünkön lakik, és ő is az esetem, szoktam összehasonlítani a lánnyal a többi nőt akiket szoktam látni, hogy vajon van-e aki jobban megfog. És ez akit másodjára írtam az aki szintén érdekelne. Kérjek tőle randit? beszéljek vele pár szót hátha ő az igazi? Persze az lenne a legjobb összehasonlítás ha az ágyban is mindkettővel lennék, de én nem vagyok az a fajta. Komoly kapcsolatot szeretnék, ezért nem is sietem el a dolgokat az első lánnyal.
És egyik sem ilyen bomba jó nő, hanem átlagos lányok, inkább a kisugárzást figyelem, hogy megvan-e az a bizonyos szikra, ezért gondoltam hogy kérnék egy randit a másik lánytól is. Csak utána meg lehet hogy nagyon szemétnek érezném magamat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!