Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a nő tényleg kövérnek számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a nő tényleg kövérnek számít?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem ezt a világot... Igaz, hogy nem csontsovány, de sehol nincs rajta egy hurka, vagy narancsbőr, nem plöttyedt, és nagyon magabiztos!

Én is nő vagyok, és szeretem az ilyen példaképeket, mert ő azt közvetíti, hogy nem kell ahhoz anorexiásnak lenni, és edzeni 0-24, hogy oda legyen érte a fél világ.

https://www.youtube.com/watch?v=2WwtvDaEFeg

2016. jún. 8. 23:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Palvin Barbi hol kövér? :D Szerintem én nála is husisabb vagyok, de ha valaki azt mondja kövér vagyok hát nem tudom mit csinálok vele. Szerintem nőies. :) Igazán...
2016. jún. 9. 00:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Öcsém nagy álma, nőideálja.
2016. jún. 9. 00:10
 3/19 anonim ***** válasza:
52%
Egyáltalán nem kövér. DE! Valahol olvastam és azt kell mondjam, hogy egyet is értek azzal aki írta, hogy az ő munkájában, aki a testéből él (és most nem kell egyből a sarkira gondolni), nem engedhető meg az, hogy ne legyen tökéletes. Neki ez a szakmája, hogy minden nap, minden képen tökéletesen néz ki, nincs rajta egy gramm felesleg, egy ránc a szeme alatt. Ő ezért kap nem kevés pénzt. Ez olyan dolog, hogy egy buszsofőr sem engedheti meg magának, hogy egy nap kicsit bóbiskoljon vezetés közben, mindig, minden esetben a maximumot kell nyújtania. Nyilván Barbin nem múlnak ember életek, de most jobb hasonlat nem jutott eszembe. Egyébként pont ezért kár híres, ráadásul modell embereket példának linkelni ilyen kérdéshez, mert nem összehasonlítható az ő esete egy átlagos nőével. Egyébként mégegyszer elmondom, hogy nem tartom kövérnek egy kicsit sem, de azért tényleg látható, hogy sokkal teltebb lett.
2016. jún. 9. 00:16
 4/19 anonim ***** válasza:
38%
Sztem félre értik az embereket mikor Barbi testéről mondanak véleményt. Azért mondják hogy kövér mert modell, ezért a modellekhez hasonlítják. Mikor megláttam a H&M honlapján a többi modell között nekem is az volt az első gondolatom hogy ki ez a duci csaj? Nem is vettem észre egyből hogy a Barbi az, csak azt láttam hogy milyen széles ez a lány a többi modellhez képest. Szóval sokan csak ezért kövérezik le mert a szupermodellek nem ilyenek és ez tény. De úgy egyébként nem számít kövérnek és ez is tény. Én azt hiányolom benne hogy nem sportol. Nem kell edzeni 0-24 ahhoz hogy feszes,jó tested legyen. Én heti 4x30 percet edzek és így is kicsit izmos vagyok meg feszes. Sokkal jobb testem van mint Barbinak. 24/L
2016. jún. 9. 00:22
 5/19 anonim ***** válasza:
19%
Nem kover, de teny, hogy nemikepp husi, nem az a klasszik modellalkat, mondjuk ugy van rajta egy kis bebihaj, majd idovel lemegy rola. Ettol meg helyes csaj.
2016. jún. 9. 01:15
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Dehogy kövér. :) Jó alakja van.

Viszont nem tudom, h egy 22 éves nőn mi a francot keresne 'bébiháj' ami majd idővel magától eltűnik róla xDD Oké, hogy tizenéves lány volt amikor kezdett híres lenni de azért azóta eltelt egy pár év. Felnőtt NŐ.

2016. jún. 9. 01:33
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is szedet fel az utóbbi időben pár kg-ot, ennek ellenére szerintem előnyére vált, most néz ki egészségesen.
2016. jún. 9. 01:56
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes alakja van.
2016. jún. 9. 06:05
 9/19 anonim ***** válasza:
48%

Az ilyenek terjesztik azt hogy kövér, mint te! Minek foglalkozol vele egyáltalán?

Ez a nő... A példaképed(Hahaha), de még a nevét sem írod le...

Barbi nem a férfiaknak készült. Hanem az idi0ta p1csáknak, akiknek kell egy mérce. Ti egymást méregetitek(egymáshoz meg Barbi félékhez) És ha Barbika elhízik, mert mondjuk behormonozza magát fogamzásgátlóval, és ez a tény a sok követője közül néhánynak feltűnik és szóvá meri tenni, a maradék fanatikus meg ráharap a témára...

Rájöttél már hogy ennek semmi értelme és veled van a baj?!

Barbi meg egy tipikus modell piccs, aki csak meg van csinálva és a férfiaknak garantáltan nem is tetszik, max. a szétretusált fotóira kiveri néhány tini, aki még nem tudja hogy milyen egy IGAZI NŐ, ennyi.

2016. jún. 9. 06:42
 10/19 anonim ***** válasza:
41%

Nem, nem kövér. Pici husi van rajta. A többi modellhez képest nem elég sovány, akiket az emberek megszoktak.

Én inkább arra lettem figyelmes, hogy nem egy tipikusan szép lány, tucatkellék a feje sztem. Sokkal szebb nőket lehet látni az utcán kevesebb sminkkel is.

2016. jún. 9. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!