Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
163 centivel es 63 kilóval kövérnek számít egy lány?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 16:52
2/17 anonim válasza:
Lehet, hogy hordó hasad és vékony lábaid vannak, ez esetben ducinak tűnhetsz. Ha arányos vagy, akkor meg nem is látszik semmi. Testalkat kérdése, de kövér biztos, hogy nem vagy, max duci.
3/17 anonim válasza:
Képet vagy meséld el, hogy mennyit mozogsz és mit.
7/17 A kérdező kommentje:
Nincs hordó hasam... :D a csípőmön meg a fenekemen van egy kis felesleg...szerintetek az vészes lehet?utolsó:tényleg? Köszönöm az eddigi válaszokat
2015. ápr. 1. 17:01
8/17 A kérdező kommentje:
Ja Rájöttem hogy rossz témában tettem fel a kérdést
2015. ápr. 1. 17:17
9/17 anonim válasza:
Szerintem kövér! Max. 50 kilósnak kellene lennie...
10/17 anonim válasza:
az alkattól függ. volt egy hasonló adatokkal rendelkező, de nagyon sportos párom, egy gramm zsír nem volt rajta, és nem is body builder alkatot kell elképzelni, inkább nőiesen gömbölyű és nagyon feszes...
kb ez volt az egyetlen eset, hogy ilyesmi paraméterekkel lévő lányt így láttam, sajnos a többségük inkább elhízott, de ez nem jelenti egyben azt, hogy csúnyák lennének, van akinek ez a típus jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!