Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom kövérnek disznonak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kövérnek disznonak hiv és csunyán beszél velem mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok modell alkat ezzel tisztába vagyok de miért kell lelkileg bántania? Ha nem tetszik neki valami le kövér disznózik nála lakok szeretem is de ezt már nem birom fáj nekem teljesen lerombolja az önbizalmam

2017. aug. 31. 18:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Fogj egy útilaput és kösd a talpára.
2017. aug. 31. 18:47
 2/27 anonim ***** válasza:
12%

1. teszel azért, hogy lefogyj? látja egyáltalán az akaratodat afelé, hogy megváltozz?

2. mikor megismert ugyanilyen voltál, vagy a kapcsolat alatt híztál meg?

3. nem siránkozni kéne, hogy jaj, most belegázoltak a lelkivilágomba, mert lekövéreztek, mert biztos oka volt rá, hanem mutasd meg neki, hogy téved! ennyi

2017. aug. 31. 18:48
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Jah, van ilyen. Miért is vagytok együtt azon kívül, hogy nagyon szeretitek egymást?
2017. aug. 31. 18:49
 4/27 A kérdező kommentje:
Ugyanilyen voltam
2017. aug. 31. 18:50
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod. Ha lenne némi önbecsülésed, az elsőnél megmondtad volna neki, hogy nem alázhat kedvére, a másodiknál pedig otthagytad volna. A szerelem nem kifogás, hogy benne maradj egy (akár verbálisan) bántalmazó kapcsolatban. Egyáltalán mit lehet egy ilyen undorító s#ggfejen szeretni?
2017. aug. 31. 18:50
 6/27 anonim ***** válasza:
92%

Akkor nem értem, hogy mi a problémája, ha ugyanilyen voltál. Ha akkor jó volt, most miért nem?

Szerintem itt nemcsak a súlyoddal lehet a probléma, lehet, hogy más problémák is vannak a kapcsolatban, amit most spec így ad ki, így ad a tudtodra, hogy lekövérez téged.

2017. aug. 31. 18:52
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
ez a szerelem srácok! <33
 8/27 A kérdező kommentje:
Szeretjuk egymást de mikor veszekszunk ezt mindig a fejemhez vagja mar fogyokurázom nem eszek sokat
 9/27 anonim ***** válasza:
95%
Jah értem. Akkor sok boldogságot!
2017. aug. 31. 18:53
 10/27 anonim ***** válasza:
10%
Akkor fogyj le, és akkor nem lesz oka lekövér disznózni téged. Ennyi. Teszel valamit azért, hogy lefogyj, vagy csak siránkozol?
2017. aug. 31. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!