Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Valóban annyira rossz lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban annyira rossz lenne a gondolkodásom? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Az én elképzelésem szerint az lenne az ideális, ha úgy vállalnánk gyereket a párommal, hogy előbb megalapozunk mindent. Számomra az első lépés egy normális lakás lenne, amiben meg van mindennek a helye, igényes és tiszta és nem akkor kell darabokra szedni, amikor már bent van a pici baba. Aztán a második lenne egy autó, amire azért lenne szükség, ha bárkinek gondja/baja lenne, akkor ne kelljen buszra szállni, vagy taxizni, hanem ott lenne kéznél az autó. Természetesen kényelmi célt is szolgálna. A párom a gyereket sürgeti, de én addig nem szeretnék, amíg meg nem alapozok mindent. Mind a ketten rossz körülményke között nőttünk fel, nekem még saját szobám sem volt! Pont ezért szeretném a gyerekemnek a lehető legjobbat adni mindenből. Ő is hasonlóan rossz körülményekből jött, de ennek ellenére járná tovább ugyanazt az utat. Én szeretném azt megadni a gyerekemnek, amit én nem kaphattam meg, amikor gyerek voltam.
2017. aug. 7. 14:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Te gondolod jól. Szerintem eszetlenség lenne ezzel a férfival gyereket vállalni, életet összekötni.
2017. aug. 7. 14:04
 2/21 anonim ***** válasza:
73%
Ha ezt elő tudjátok teremteni, akkor miért lenne rossz a gondolkozásod? Nem árt egy kis egzisztencia szerintem sem a saját gyermekünk születéséhez. Talán ha kompromisszumot köttök mindketten, mondjuk hogy lakás megvan, de a kocsi még nem és te is és a párod is benne vagytok ebben, szerintem egy járható út lenne.
2017. aug. 7. 14:06
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Ez igy teljesen korrekt! Egy értelmes felnőtt nem akar gyereket, mielőtt nincs más rendjén biztositva.

Beszéltl róla a párodda, hogy ő miért sürgeti? Lehet neki csak lelki ok áll a háttérbe: ketyeg a biológiai ór, látja mindenkinél épp szóletik egy és nem akar lemaradni és hasonlók.

Próbáld meg tisztázni vele, hogy mielőtt nincs sinen minden, addig ne legyen. Ha van benne némi ráció, meg fogja érteni.

28/N

2017. aug. 7. 14:06
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Ez a minimum minimuma, amirol te beszelsz. Ha a parod ezt nem akarja elobb megteremteni, akkor ne akarjon szaporodni, mert nincs eleg esze hozza, hogy felmerje, mibe ugrik bele.
2017. aug. 7. 14:13
 5/21 anonim ***** válasza:
30%

Számomra a gyermek volt az első!

Egzisztenciát lehet közben teremteni, egészen öreg korig!

Na de gyereket?

Leírom mi lesz kérdező, és erre akár mérget is vehetsz, készpénznek veheted.

Az egzisztencia megteremtése nem egy mulatság, nem jár boldogsággal, és lehet sok idő is.

Ebbe az ember belefárad, belefásul, és általában ha nincs kapocs, a kapcsolat is rá megy.

Juhú!

Lesz lakásod, kocsid, jó munkát, egy másik pasid, akinek 38 évesen csak arra kellesz...

Majd 41-42 évesen rádöbbensz, hogy kiszaladtál az időből, nem is kell már gyerek.

Vágysz rá, ha nagyon szerencséd van akkor az egyik társkeresős pasival véletlen majd becsúszik egy, ha még sem akkor majd a tetkós 45-55 éves 18 évesnek képzelt barátnőid mellett dizsizhetsz...

Ez tapasztalat :(

2017. aug. 7. 14:15
 6/21 anonim ***** válasza:
28%
Jól gondolod...egyetlen pici veszélye van a logikádnak, hogy nehogy a mindent megadok miatt túl sokat várj...
2017. aug. 7. 14:18
 7/21 anonim ***** válasza:
82%
Te gondolod jól :) Bár még fiatal vagyok nagyon, de én is ugyanígy gondolom. Már most tudom,hogy ezek nélkül nem vállalnék babát.
2017. aug. 7. 14:23
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen jo a gondolkodasod. Nem is lenne szabad ezalatt szaporodni. Nekem megvolt mindenem gyerekkoromban es elkepzelesem sincs, miert lenne jo barkinek gyereket vallalni ugy, hogy akkor mar ket ember helyett harom nyomorog. Es gyerek mellett sokkal nehezebb tovabb epiteni az egzisztenciat, persze nyilvan nem lehetetlen. De ezek alatt en sem vallalnek gyereket.
2017. aug. 7. 14:24
 9/21 anonim ***** válasza:
41%
És 62 éves korodban megszületik az első gyereked...
2017. aug. 7. 14:52
 10/21 anonim ***** válasza:
22%

Te gondolod jól :) ...

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

Nekem a legkirályabb (vadász vagyok), mert tele van a társkereső ilyen gondolkodású 40-42éves nőkkel!

2017. aug. 7. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!