Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lett a kapcsolatotok együttélés után?
Jobb, rosszabb?
Várom a sztorikat, nagyon érdekel.
Mi nagyon hamar (2 hónap után költöztünk össze), szóval nem sok idő volt, amit összetudnék hasonlítani...:) De egy 34nm-es kis albérletben lakunk ketten 2 éve, és imádjuk egymást! Sosem éreztem még olyat, hogy zavarna a jelenléte, vagy idegesítene...úgy érzem olyanok vagyunk mint két puzzle, amik összepasszolnak...:)
1 év két hónap után megkérte a kezem, nemrég múltunk 2 évesek, és augusztusban házasodunk...:)
Ő 26 éves (F) és 29 éves (N) vagyok
Hmmm, határozottan jobb - úgy értem, mi majdnem fél évig 1000km-ről voltunk együtt, havi egy találkával.
A szex szuper, naponta egyszer biztosan kívánjuk egymást, sőt..., és sokszor pokol volt, hogy havi 4-5 napba kell minden besűrítenünk.
Csomó helyre mászkálunk, néha órákig beszélgetünk, vagy filmet nézünk álló nap...
Sokkal jobb együtt élve. :)
Mi nagyon hamar költöztünk össze, tulajdonképp 3 hónap ismertség, 2 hónap járás után, úgy hogy ismerkedéskor még külföldön élt a párom.
Ennek fél éve, ő már nem az első, akivel együtt élek és vele a legjobb. Nem zavarjuk egymást a kis lakásban, reggel-este együtt megyünk sokszor, harmónia, heppinessz.
Ugyanakkor volt exem akivel 3 hónapig bírtuk összeköltözés után, mert kijött a pszichopata énje, én meg túl hülye voltam észrevenni előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!