Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondtátok, h elég egy rossz kapcsolatban?
A párommal csak lakótársak vagyunk, több mint fél éve nincs köztünk semmi.... Ha csak kérdezek vagy mondok valami morog és bunkó...1,5 évig lelkiterorosta volt velem szemben...Akkor a sarkamra álltam és azóta közömbős,flegma stb velem.Néha vannak jó pillanatai irányomba ezek tartották bennem.a lelket...Minden túlzás nélkül a kutyának is nagyobb becsülete van...
Tudom,h nem lesz jövőnk együtt. Eleinte nagyon megviselt a viselkedése,de bevettem a leszarom tablettát és nem igazán étdekel már.Mostanában egyre jobban hiányzik egy"igazi" kapcsolat a szeretet,törődés,de egyszerűen nem tudok szakítani vele :(
Az évek alatt teljesen megtört lelkileg,elhagytam magam az árnyéka vagyok önmagamnak... Barátaim nincsenek (azt a keveset is,mind elmarta mellőlem)
Kb.csak az állataim maradtak,bár tőlük is elakart tiltani...
Aki volt ilyen kapcsolatban,hogyan tudott kilépni?Mi volt az a pont,h azt mondta elég? Mennyi időbe telt,még összevakarta magát a romjaiból?Későbbi kapcsoltra esetleg kihatott?
Most csak arra vársz, hogy azt írjuk ez már elég szr kategória???? Mi kell mèg, hogy rájöjj??
Èn inkább megdöglök egyedül, mint egy ilyen szrban!
Túl későn, már fél éve akkor csak eléldegéltünk egymás mellett.
Nem volt értelme, semmit nem csináltunk, ő a barátaival volt, hétvégén aludt, én meg unakoztam, főleg szombat-vasárnap.
Kalap szar kapcsolat volt.
Kiragadok tőled egy mondatot:
"Tufom, hogy nem lesz jövőnk együtt."
Na, kb. itt.
De hát te már rég megmondtad neki akkor, hogy elég, és de facto szakítottatok is, már csak egymás mellett éltek. Emeld de jure szintre, és költözzetek külön! 😃 Kész!
És tanulj magadról, tudd mire van szükséged (szükségleteidet)!
Asszertív kommunikációt a belső kommunikációdra! És olvass-tanulj önismereti könyvekből!
Tudnod kell tenned magadért, ismerned kell magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!