Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikor mondtátok, h elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondtátok, h elég egy rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A párommal csak lakótársak vagyunk, több mint fél éve nincs köztünk semmi.... Ha csak kérdezek vagy mondok valami morog és bunkó...1,5 évig lelkiterorosta volt velem szemben...Akkor a sarkamra álltam és azóta közömbős,flegma stb velem.Néha vannak jó pillanatai irányomba ezek tartották bennem.a lelket...Minden túlzás nélkül a kutyának is nagyobb becsülete van...

Tudom,h nem lesz jövőnk együtt. Eleinte nagyon megviselt a viselkedése,de bevettem a leszarom tablettát és nem igazán étdekel már.Mostanában egyre jobban hiányzik egy"igazi" kapcsolat a szeretet,törődés,de egyszerűen nem tudok szakítani vele :(

Az évek alatt teljesen megtört lelkileg,elhagytam magam az árnyéka vagyok önmagamnak... Barátaim nincsenek (azt a keveset is,mind elmarta mellőlem)

Kb.csak az állataim maradtak,bár tőlük is elakart tiltani...

Aki volt ilyen kapcsolatban,hogyan tudott kilépni?Mi volt az a pont,h azt mondta elég? Mennyi időbe telt,még összevakarta magát a romjaiból?Későbbi kapcsoltra esetleg kihatott?

2017. júl. 17. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
A te kapcsolatodban ez pont nagyjabol evekkel ezelott jott el, de mint mondtad ugysem tudsz vele szakitani, tehat tok mindegy mit mondunk itt, te meg picit fuldokolsz a langyos szarban ugyis.
2017. júl. 17. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Én valószínűleg már léptem volna. Fél év alatt simán lehet félretenni és találni egy albérletet vagy valamit.
2017. júl. 17. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Most csak arra vársz, hogy azt írjuk ez már elég szr kategória???? Mi kell mèg, hogy rájöjj??

Èn inkább megdöglök egyedül, mint egy ilyen szrban!

2017. júl. 17. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinél máshol van az a pont...általánosságban azt szoktam mondani, hogy ha tartósan ( ?) nem érzem jól magam a másikkal szakítok. A leghosszabb 9 hónap volt, utána közöltem, elválok...
2017. júl. 17. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Túl későn, már fél éve akkor csak eléldegéltünk egymás mellett.

Nem volt értelme, semmit nem csináltunk, ő a barátaival volt, hétvégén aludt, én meg unakoztam, főleg szombat-vasárnap.

Kalap szar kapcsolat volt.

2017. júl. 17. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Kiragadok tőled egy mondatot:

"Tufom, hogy nem lesz jövőnk együtt."

Na, kb. itt.

2017. júl. 17. 10:24
 7/7 anonim ***** válasza:

De hát te már rég megmondtad neki akkor, hogy elég, és de facto szakítottatok is, már csak egymás mellett éltek. Emeld de jure szintre, és költözzetek külön! 😃 Kész!

És tanulj magadról, tudd mire van szükséged (szükségleteidet)!

Asszertív kommunikációt a belső kommunikációdra! És olvass-tanulj önismereti könyvekből!

Tudnod kell tenned magadért, ismerned kell magadat!

2017. júl. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!